Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ¨φυτευτός¨ επίτροπος κάνει απολύμανση μόνο στα τζαμιά και όχι σε εκκλησίες και τζεμεβί !

No Comments Share:

Διακρίσεις και στον ιό : Απολυμάνθηκαν τα τζαμιά αλλά όχι τα τζεμεβί (ιεροί χώροι αλεβιτών) και οι εκκλησίες

ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ – Ο δήμος του Ντιγιαρμπακίρ στον οποίο έχει διοριστεί επίτροπος, ενώ έχει αρχίσει τις εργασίες απολύμανσης σε τζαμιά και σε φροντιστήρια Κορανίου, δεν έγινε το ίδιο στην εκκλησία της Παναγίας και στο μοναδικό τζεμεβί

Ο επίτροπος που έχει διοριστεί στον δήμο Ντιγιαρμπακίρ κάνει εργασίες απολύμανσης μόνο στα τζαμιά. Ομάδες της Διεύθυνσης Προστασίας και Ελέγχου Περιβάλλοντος, άρχισε εργασίες απολύμανσης σε τζαμιά και σε φροντιστήρια Κορανίου. Ο διορισμένος όμως στον δήμο επίτροπος ξεπέρασε την εκκλησία και το μοναδικό τζεμεβί που υπάρχει στην πόλη. Απολύμανση δεν έγινε στην εκκλησία της Παναγίας την οποία επισκέπτονται συχνά ντόπιοι και ξένοι τουρίστες.

¨ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ¨

Ο Γιουσούφ Ακμπουλούτ-ιερέας της ασσυριακής εκκλησίας της Παναγίας, δήλωσε πως ενώ έγιναν απολυμάνσεις στα τζαμιά, το ίδιο δεν συνέβη στην εκκλησία. Ο Ακμπουλούτ ανέφερε πως δεν ανέστειλαν τις λειτουργίες στην εκκλησία και ότι ανησυχούνε για τον ιό. Ο Ακμπουλούτ ανέφερε πως καθώς η εκκλησία είναι από τα πιο παλιά κτίσματα του Ντιγιαρμπακίρ, την επισκέπτονται συχνά ντόπιοι και ξένοι τουρίστες και αυτό τους προκαλεί ανησυχία για μια πιθανή εξάπλωση του ιού. Ανέφερε πως παρά το ότι ζήτησαν να γίνει απολύμανση, δεν υπήρξε ανταπόκριση και πρόσθεσε πως είναι ανάγκη το συντομότερο να απολυμανθεί η εκκλησία.

………….

…………

http://mezopotamyaajansi20.com/tum-haberler/content/view/89224

15/3/2020

Previous Article

Η μουσουλμανική μειονότητα δεν θέλει λαθρομετανάστες στην Θράκη

Next Article

Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών : “Η Ελλάδα με τρόπο που θυμίζει τις πρακτικές των Ναζί…”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *