Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο σκάνδαλο με μικρά παιδιά να φωνάζουν: “Θάνατος στους Εβραίους” και ” Η Αγία Σοφία θα γίνει τζαμί”…

No Comments Share:

Βίντεο σκάνδαλο: Εβαλαν τα παιδιά να φωνάζουν “Θάνατος στους Εβραίους”

Ο βουλευτής Ντιγιάρμπακιρ του HDP Γκάρι Παιλαν, ανακοίνωσε πως θα υποβάλλει μήνυση κατά της γυναίκας όπως και των διοργανωτών, σχετικά με βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media και στο οποιο βάζουν τα παιδιά να φωνάξουν “Θάνατος στους Εβραίους, η Παλαιστίνη θα απελευθερωθεί”  .

Στο βίντεο στα social media ακούγεται μία γυναίκα η οποία φωνάζει “Εβραίοι” και τα παιδιά απαντάνε “θάνατος”. Μετά, αυτή που δίνει τα συνθήματα φωνάζει “Παλαιστίνη” και τα παιδιά απαντάνε “θα απελευθερωθεί”. Βάζουν επίσης τα παιδιά να φωνάξουν “Η Αγία Σοφία θα ανοίξει και πάλι”.  Στο τέλος του βίντεο τα παιδιά επαναλαμβάνουν το τεκμπιρ.

Ο βουλευτής Ντιγιάρμπακιρ του HDP Γκάρο Παιλαν, από τον λογαριασμό του στο twitter,ανακοίνωσε  πως θα υποβάλει μήνυση σχετικά με αυτό το περιστατικό. Στη σχετική ανάρτηση ο βουλευτής έγραψε: “Θα υποβάλω μήνυση κατά αυτής της γυναίκας και όσων βρίσκονται πίσω από τη διοργάνωση αυτή, κατά την οποία βάζουν μικρά παιδιά να κραυγάζουν “Θάνατος στους Εβραίους”. Η ρητορική του μίσους ανοίγει το δρόμο για τα εγκλήματα μίσους”.

 

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/1518003/Skandal_goruntu__Cocuklara__Yahudilere_olum__slogani_attirdilar.html
3/8/2019

Previous Article

Βίντεο : Ο θάνατος του δασκάλου Γκιοκχαν Ατσικολλου…

Next Article

“Επίθεση” του ψευδομουφτή Κομοτηνής προς τους Αλεβίτες της Θράκης…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *