Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΦΟΒΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΚΡ…

No Comments Share:

To σχέδιο για την εξαφάνιση της νέας γενιάς μέσω της ομοφυλοφιλίας

Ο Δρ. Γενέρ Οζέν-καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο Μπιναλί Γιλντιρίμ του Ερζιντζάν, δήλωσε πως οι ομοφυλόφιλοι που αδιαφορούν για τις ηθικές νόρμες του τουρκικού-μουσουλμανικού έθνους, αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την συνέχιση του ανθρώπινου γενους και είναι μέρος ενός σχεδίου για το σταμάτημα της γενους.

Ο Δρ. Γενέρ Οζέν-καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο Μπιναλί Γιλντιρίμ του Ερζιντζάν, περιέγραψε στην εφημερίδα Ακίτ, την ζημιά που προκαλούν στην χώρα μας και στο μέλλον μας, οι διεστραμμένοι ομοφυλόφιλοι που αποτελούν βασικό μπελά του ευγενούς και μεγαλειώδους έθνους μας. Ο Οζέν ανέφερε πως οι ομοφυλόφιλοι συνιστούν μεγάλο κίνδυνο για το ανθρώπινο γένος, πως υποτάσσονται σε ζωώδη διαταγές και πρόσθεσε πως με υποδαύλιση από ξένες οργανώσεις προβαίνουν σε προκλητικές δραστηριότητες. Ο Οζέν είπε πως οι ανώμαλοι των LGBT αποτελούν κακό παράδειγμα για τους νέους μας  και τόνισε πως είναι ζωτικής σημασίας να σταθούμε σε αυτό το θέμα και να δώσουμε σημασία.

Τους κατευθύνουν ξένες δυνάμεις
Ο Οζέν τόνισε πως η ανηθικότητα της ομοφυλοφιλίας  εκτρέφεται από ξένες υπηρεσίες πληροφοριών. Και είπε: ¨ Διαμέσου αυτού του διακριτά επικίνδυνου δρόμου, τερματίζεται η αύξηση του πληθυσμού των κοινωνιών.  Πρόκειται για το απόλυτο παιχνίδι μυστικών υπηρεσιών και για μια προδοσία. Η ομοφυλοφιλία θεωρείται αδίκημα στον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό και στην θρησκεία του Ισλάμ. Και προβλέπονται βαριές τιμωρίες. Είναι μια ασθένεια που αποτελεί απειλή για την συνέχιση του ανθρώπινου γένους μέσω της  απόκτησης παιδιών, όπως και για την διατήρηση και συνέχιση της παρουσίας του έθνους .
…………………….

https://www.yeniakit.com.tr/haber/escinsellik-yeni-nesli-yok-etme-projesi-704235.html

12/4/2019

Σχ: Εκεί στην Γενι Ακιτ θέλουν να ξεχνάνε προφανώς πως οι σουλτάνοι είχαν δύο χαρέμια, ένα με γυναίκες και ένα με αγόρια… Σημειωτέον πως η εφημερίδα αυτή είναι από τους βασικούς υποστηρικτές του Ερντογάν. Που οι πολιτικοί μας τον θέλουν και στην Ε.Ε. Με αυτές τις απαράδεκτες αποψεις….

Previous Article

ΑΣΑΝΖ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ…

Next Article

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΑΜΠΙΧΑ (ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΕΪΜΠΕΚ)…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *