Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΥΤΖΕ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

No Comments Share:

 

Απειλή από το ΑΚΡ σχετικά με την Ιντλίμπ

Ο βουλευτής του ΑΚΡ Γιαλτσίν Ακντογάν, απειλώντας τις ευρωπαϊκές χώρες δήλωσε  πως ¨Αν πέσει η Ιντλίμπ, πέφτει και η Ευρώπη¨

Ο βουλευτής Αγκύρας Γιαλτσίν Ακντογάν στην εφημερίδα Star, μέσω της Ιντλίμπ απείλησε την Ευρώπη.

Σε κείμενο του χρησιμοποίησε την απειλητική φράση ¨ Αν πέσει η Ιντλίμπ, πέφτει και η Ευρώπη¨ και συνέχισε γράφοντας ¨Σε κάθε περίπτωση το να ανάψει το φυτίλι μιας σύγκρουσης που δεν είναι σαφές που θα φτάσει, θα ενοχλήσει σοβαρά την Τουρκία. Καθώς οι αντιπολιτευόμενοι την τελευταία περίοδο απώλεσαν το Χαλέπι, την ανατολική Γκούτα και την βόρεια Χομς, πλέον η παρουσία τους στην Ιντλίμπ έχει ζωτική σημασία¨.

Ο Ακντογάν γράφει πως όχι μόνο το προσφυγικό κύμα, αλλά κάθε θέμα το οποίο θα αφορά την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας θα αποτελέσει ταυτόχρονα και θέμα για την Ευρώπη.

Στο παρελθόν μετά από παρόμοιες απειλές από κύκλους του ΑΚΡ, στην Ευρώπη συνέβησαν αιματηρές επιθέσεις από τις συμμορίες της ISIS . Στο παρελθόν μετά από την δήλωση ¨Δεν υπάρχει κανένας λόγος οι βόμβες που σκάνε στην Άγκυρα , να μην σκάσουν και στις Βρυξέλλες¨ που είχε κάνει ο Ερντογάν, είχαν συμβεί πολύνεκρες επιθέσεις στην Ευρώπη, για τις οποίες είχε αναλάβει την ευθύνη η ISIS.

https://anfturkce.com/kurdistan/akp-den-avrupa-ya-Idlib-tehdidi-112914

5/9/2018

Previous Article

ΣΗΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ- 4 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ANTΑΡTIKO ΧΤΥΠΗΜΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *