Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ¨ΜΑΓΑΖΙ¨, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ!

0 σχόλια Share:

O δήμαρχος του Ντούζτζε και μέλος του ΑΚΡ έκανε διευθυντές στο δήμο 9 συγγενείς του !

akp-li-duzce-belediye-baskani-9-akrabasini-belediyeye-mudur-yapti-1490593381

Ο Μεχμέτ Κελές-δήμαρχος του Ντούζτζε έδωσε ανώτατα αξιώματα στον δήμος ε συγγενείς του, μεταξύ των οποίων βρίσκονται  ο θείος του, ανίψια του και η νύφη του. Σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται το οικογενειακό σχεδιάγραμμα στον δήμο Ντούζτζε, με την υποσημείωση ¨Το προεδρικό σύστημα προχωρά ανεμπόδιστα την Ντούζτζε.

Ο Μεχμέτ Κελές-μέλος του ΑΚΡ που κέρδισε τις εκλογές που έγιναν το 2014, διόρισε σε ανώτατες θέσεις 9 άτομα, μεταξύ των οποίων τον θείο του, την νύφη του και ξαδέρφια του. Ο Κελές έκανε αντιδημάρχους τον θείο του Σεμσετίν Γενερσόι, την ανιψιά της  θείας του Μεσουντέ Οζτζάν και τον οικογενειακό του φίλο Αλή Γκιουνέι. Σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύτηκε το  οικογενειακό σχεδιάγραμμα του δήμου Ντουζτζε. Κάτω από το σχεδιάγραμμα υπάρχει η σημείωση ¨Στην επιλεχθείσα ως πιλοτική περιοχή πόλη του Ντούζτζε το προεδρικό σύστημα προχωρά ανεμπόδιστα¨

………….

Η σύζυγος του δημάρχου η Γκιονούλ Κελές και ο ανιψιός του Εμρέ Καχραμάν έγιναν ειδικοί γραμματείς στον δήμο . Από τα ανίψια του Κελές, Ο Φερίτ Γκεργκίν έγινε Διευθυντής Υπηρεσιών Στήριξης, ο Ζεϊνάν Καραμπατζάκ Διευθυντής Ύδρευσης και Αποχέτευσης και ο Κενάν Γκιουρεστζίογλου Διευθυντής Επιστημονικής Υπηρεσίας.

nRWV9a

……………….

http://siyasihaber3.org/akpli-duzce-belediye-baskani-9-akrabasini-belediyeye-mudur-yapti

27/3/2017

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Next Article

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *