Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ

0 σχόλια Share:

13600311_964182757014017_6592404890040222701_n

Φίλοι, όταν άρχισε η απόπειρα πραξικοπήματος, τα ΜΜΕ του ΑΚΡ, όπως έκαναν και στο πάρκο Γκεζί και στις εκλογές, άρχισαν μια επιχείρηση διαμόρφωσης γνώμης. Ο στρατός μπήκε στο πρακτορείο Ντογάν, ενώ θα συνεχιστεί αυτό και στα ΜΜΕ της χαβούζας του ΑΚΡ. Η χαβούζα του ΑΚΡ θα φιμωθεί πλήρως.

Τα άρματα είναι στους δρόμους, αεροσκάφη και ελικόπτερα στον αέρα. Από τους ανώτατους αξιωματικούς έχουν εξαφανιστεί όλοι, όλοι είναι όμηροι.

Μην παίρνετε στα σοβαρά την είδηση πως ο διοικητής της 1ης στρατιάς δήλωσε πως ¨η απόπειρα πραξικοπήματος αποκρούστηκε¨, αυτά είναι ψέματα. Εάν ήταν έτσι θα έβγαινε να το πει στην κάμερα. Αυτό είναι  επιχείρηση διαμόρφωσης γνώμης.

Τα αεροσκάφη, τα άρματα και τα ελικόπτερα παίρνουν εντολές από ένα σημείο, αυτός ο οποίος τα κατέχει ή αυτός που δίνει τις εντολές θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Οι βουλευτές βρίσκονται στο καταφύγιο της βουλής. Κτίρια της βουλής, της αστυνομίας και της ΜΙΤ βομβαρδίζονται.

Η μόνη σωτήρια για τον Ερντογάν δύναμη τα ΜΜΕ του, φιμώνονται. Τα στελέχη του ΑΚΡ που έβγαλε στους δρόμους ο Ερντογάν , με μια εντολή από τους πραξικοπηματίες θα διαλυθούνε.

Δυστυχώς φαίνεται πως θα χυθεί πολύ αίμα.

Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να ανατραπεί έτσι μια πολιτική κυβέρνηση που εκπροσωπεί τον λαό.

Αλλά δεν θεωρώ το καθεστώς του Ερντογάν ως μια πολιτική κυβέρνηση που εκπροσωπεί τον λαό.  Θυμηθείτε πως μέχρι τώρα δεν έκανε δίκαιες εκλογές.

Τις δηλώσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης κατά του πραξικοπήματος μην τις παίρνετε σοβαρά. Εάν δεν ήθελαν οι ΗΠΑ αυτή η απόπειρα και ιδιαίτερα από ανώτατους αξιωματικούς δεν θα γινόταν ποτέ. Οι δηλώσεις αυτές γίνονται για να μην διεγερθεί η βάση του ΑΚΡ.

Δεν πονάω καθόλου για μια κυβέρνηση που για χάρη των προεδρικών της υπολογισμών έπνιξε στο αίμα ένα τμήμα της χώρας και δολοφόνησε ένα μωρό 35 ημερών. Αυτή η φασιστική-δολοφονική κυβέρνηση των κλεφτών πρέπει να φύγει με οποιονδήποτε τρόπο.

Μήπως θα αγαπήσουμε αυτούς που θα έρθουν ; Όχι αλλά κανέναν δεν θα μισήσουμε όσο τους Ερντογάν και το ΑΚΡ.

Liberal Demokrat Yazarlar

Facebook   16/7/2016     04:47

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Next Article

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!