Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Παραπέμπονται για διαγραφή από το ΑΚΡ, ο Νταβούτογλου και οι φίλοι του

0 σχόλια Share:

Ο Νταβούτογλου και οι φίλοι του αποβάλλονται

Στην κεντρική επιτροπή του κόμματος ΑΚΡ αποφασίστηκε η παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο με αίτημα διαγραφής για τους Αχμέτ Νταβούτογλου, Σελτσούκ Οζνταγ, Αίχαν Σέφερ Ουστουν και Αμπντουλάχ Μπαστσι.
…….
Στην ανακοίνωση που έγινε από το ΑΚΡ, αναφέρονται ως δικαιολογία  “δηλώσεις και συμπεριφορές που αποτελούν παραβίαση του καταστατικού του κόμματος ΑΚΡ”.
…….
ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
…..Το Πειθαρχικό Συμβούλιο θα ζητήσει προφορική η γραπτή εξήγηση από τα άτομα  που παραπέμπονται. Εάν εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος δεν υπάρξει γραπτοί η προφορική απάντηση τότε αυτόματα χάνουν την ιδιότητα μέλους του κόμματος.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μία κλιμακούμενη πολιτική πολεμική ανάμεσα στον Αχμέτ Νταβούτογλου και το ΑΚΡ. όταν Κάποιοι τον κατηγόρησαν ως “προδότη”,  εκείνος δήλωσε πως “Αν ανοίξουμε τα παλιά τεφτέρια κάποιοι δεν θα μπορούν να βγουν στον κόσμο”.  Επίσης αναφορικά με το νέο κόμμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα ο Νταβούτογλου μετέχοντας σε μία τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε: “Πριν περάσει πολύς χρόνος, θα μοιραστούμε με τον κόσμο μας τις βασικές γραμμές αυτού του νέου δρόμου. Ένας νέος δρόμος οδηγεί σε ένα νέο κόμμα ; Οδηγεί”

………….

https://www.artigercek.com/haberler/akp-davutoglu-nu-ihrac-etti

2/9/2019

Σχ: Αν είναι τίμιος ο Νταβούτογλου (έχουμε πολλές αμφιβολίες) να βγει και να δηλώσει καθαρά τι συνέβη, (δηλαδή το προβοκάτσιες έκαναν) και κατέρρευσε η ειρηνευτική διαδικασία με τους Κούρδους. Διότι τα υπονοούμενα είναι μόνο για φτηνή πολιτική.  Αλλά ξέρει πως ως εκ της θέσεως του ως πρωθυπουργός τότε, έχει και ο ίδιος πολιτική αλλά δυνητικά και  ποινική ευθύνη για τα γεγονότα τότε…

Previous Article

Περί εθνοφυλακής και Στεφανή στην τουρκόψυχη Μπιρλίκ

Next Article

ΜΜΕ-ειδικού πολέμου εν δράσει…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

libero. id amet, quis ut commodo