Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΣΑΤΛΙ

No Comments Share:

Επίσκεψη ¨χρέους¨ από το κράτος στον Τσατλί !

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-11-11 12:54:27Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com€€€Ö¤÷ßw

Ο υπουργός Τοπτσού επισκέφτηκε τον τάφο του Αμπντουλλάχ Τσατλί. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιαλτσίν Τοπτσού μετά από το ταξίδι που έκανε στο Ουργκούπ όπου πήγε στα δύο σχολεία που ολοκληρώνεται η κατασκευή τους όπως και σε άλλα τουριστικά και ιστορικά μέρη της Καππαδοκίας, πήγε και στη Νέβσεχίρ.

Η πρώτη του δουλειά μόλις πήγε εκεί, ήταν να επισκεφτεί τον τάφο του Αμπντουλλάχ Τσατλί που σκοτώθηκε στο ατύχημα στο Σουσουρλούκ και να προσευχηθεί εκεί.
Ο υπουργός Τοπτσού σχετικά με την επίσκεψη αυτή χρησιμοποίησε την λέξη ¨χρέος¨  και είπε πως ¨Η επίσκεψη στον τάφο αποτελεί θρησκευτική ανάγκη και εκτέλεση χρέους. Ο Αμπντουλλάχ Τσατλί ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίον γνωριστήκαμε στην δεκαετία του 70¨.

Ο Τσατλί είναι γνωστός ως ο Νο 1 υπεύθυνος για την δολοφονία 7 μελών του Τουρκικού Εργατικού Κόμματος στο Μπαχτσελίεβλέρ και πέθανε στο ατύχημα του Σουσουρλούκ το 1996

Εφ. Ταράφ 11/11/2015

Σχ : Ένας εν ενεργεία υπουργός του Ερντογάν δηλαδή, επισκέπτεται και τιμά δημόσια τον τάφο ενός από τους πιο γνωστούς δολοφόνους του τουρκικού κράτους-παρακράτους…. Ωραία πρότυπα προάγει ο υπουργός ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !

Για δείτε τι λουλούδι ήταν ο θανών….

 http://greeknation.blogspot.gr/2011/12/blog-post_8664.html

Previous Article

ΤΟ FACEBOOK ENOΧΛΕΙ

Next Article

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *