Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Tουρκικό ΥΠΕΞ-Η υποκριτική του απάντηση στην απόφαση για άρση του εμπάργκο αμερικανικών όπλων προς την Κύπρο…

0 σχόλια Share:

Η αμερικανική απόφαση που ανακοινώθηκε σήμερα για άρση του εμπάργκο όπλων κατά της ελληνοκυπριακής διοίκησης αγνοεί την ισότητα και την ισορροπία μεταξύ των δύο λαών στο νησί.
Είναι βέβαιο επίσης ότι αυτή η απόφαση θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού. σε μία εποχή που καταβάλλονται προσπάθειες για τη μείωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο η έγκριση μιας τέτοιας απόφασης από τις ΗΠΑ, δηλητηριάζει το περιβάλλον Ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή και δεν συμμορφώνεται με το πνεύμα της συμμαχίας. Αναμένουμε από τις ΗΠΑ να επανεξετάσουν αυτήν την απόφασή τους και να υποστηρίξουν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για την επίτευξη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή. Στην αντίθετη περίπτωση η Τουρκία ως εγγυήτρια χώρα θα λάβει τα απαραίτητα και αποφασιστικά μέτρα για να εγγυηθεί την ασφάλεια του τουρκοκυπριακού λαού σύμφωνα με τις νομικές και ιστορικές τις ευθύνες.

http://www.mfa.gov.tr/no_-194_-abd-nin-gkry-ye-yonelik-silah-ambargosunu-kaldirma-karari-hk.tr.mfa

1/9/2020

Σχ. : Προφανώς η Τουρκία θεωρεί πολύ λογικό να διατηρεί 40.000 στρατό εκεί, να σχεδιάζει ναυτική βάση στα κατεχόμενα, να μεταφέρει αμερικανικά και άλλα όπλα στο νησί, να μεταφέρει ένοπλα ΜΕΑ στο νησί, αλλά την ίδια στιγμή η κυπριακή Δημοκρατία να παραμένει σχεδόν άοπλη…

Βρε ασιχ@ίρ !

Previous Article

Οδός Αχαρνών 11 το βράδυ…

Next Article

Μάχη του αχυρώνα Λιοπετρίου- βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *