Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

No Comments Share:

Μετά τις επαφές στην Άγκυρα ο Ατούν τα γύρισε

Στο δρόμο για το συνέδριο του UBP πολλές ασχήμιες υπήρξαν. Πρώτα ασκήθηκε πίεση από την πρεσβεία στον Αχμέτ Κασίφ να αποσύρει την υποψηφιότητα του. Αργότερα ο Ιρσέν Κιουτσούκ πήρε τα υπουργεία από τους Κασίφ και Ντουρούστ. Εκεί κάπου βγήκε και ένα ¨πλαστό ¨ έγγραφο…Μάλιστα λίγες μέρες πριν η Γκιουλίν Κιουτσούκ έβαλε να συλλάβουν έναν σύνεδρο λέγοντας πως ¨παρακολουθούμαστε¨…. Και τώρα ο Σουνάτ Ατούν που είχε υποστηρίξει με ενθουσιασμό τον Κασίφ, τον άφησε και πήγε δίπλα στον Κιουτσούκ.

Ο Σουνάτ Ατούν που μετά από τις επαφές στην Άγκυρα, άφησε τον Αχμέτ Κασίφ στην μέση του δρόμου, πρόβαλε την δικαιολογία πως ¨Με λύπησε το γεγονός πως κάποιοι φίλοι μου απέρριψαν το οικονομικό πρόγραμμα¨.

Ο δε Αχμέτ Κασίφ υπέδειξε έμμεσα την Άγκυρα ως υπεύθυνη λέγοντας πως ¨ Ο Σουνάτ Ατούν άλλαξε εξολοκλήρου την προηγούμενη στάση του, μετά από κάποιες επαφές που είχε και μετά από κάποια στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια.¨

Ο Κασίφ δήλωσε : Με υποδείξεις, πιέσεις και απειλές γίνεται προσπάθεια ώστε ο αγώνας για την προεδρία του UBP να στραφεί προς την επιθυμητή σε αυτούς κατεύθυνση. Με λόγια πως ο τουρκοκυπριακός λαός θα αφεθεί χωρίς χρήματα, γίνεται προσπάθεια να διαστρεβλωθεί η βούληση του συνεδρίου μας.

………………..

Τ/Κ εφ. Αφρίκα   9/10/2012

Σχ : Το κυβερνών κόμμα στο ψευδοκράτος έχει σε λίγες μέρες συνέδριο, Και η Άγκυρα ενισχύει με κάθε τρόπο το πουλέν της τον νυν πτωθυπουργό Ιρσέν Κιουτσούκ. Ο αντίπαλος του ο Κασίφ ακόμη αντιστέκεται…

Previous Article

¨ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ¨

Next Article

ΝΕΑ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.