Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ¨

0 σχόλια Share:

¨ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ¨

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της ΤΔΒΚ Ντερβίς Έρογλου ανέφερε πως ο Τουρκοκυπριακός λαός είναι εγκάρδια συνδεδεμένος με τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (Τ.Ε.Δ.) και δήλωσε πως ¨ Ο Τουρκοκυπριακός λαός συνεχίζει να ζει εν μέσω γαλήνης και ασφάλειας χάρη στην μητέρα μας πατρίδα και στις εδώ ευρισκόμενες Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις¨.

Ο πρόεδρος Έρογλου δέχτηκε στο γραφείο του τον αρχηγό του Στρατού Ξηράς Χαϊρί Κιβρίκογλου που ήρθε στην ΤΔΒΚ για επιθεώρηση των στρατιωτικών μονάδων.

 Ο Έρογλου στην δήλωση που έκανε κατά την συνάντηση εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την παρουσία του Κιβρίκογλου στην ΤΔΒΚ, θυμίζοντας πως έχει υπηρετήσει και ως Διοικητής της Τουρκικής Ειρηνευτικής Δύναμης Κύπρου.

 Ο Ερογλου ανέφερε πως ο Κιβρίκογλου έφυγε από την Κύπρο με προαγωγή, εξέφρασε την ευχαρίστηση του που τον βλέπει τώρα ως αρχηγό του Σ.Ξ. και συνέχισε λέγοντας : ¨Ο Τουρκοκυπριακός λαός είναι εγκάρδια συνδεδεμένος με τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ο κόσμος αυτός ξέρει πολύ καλά πως, από πού, και με ποιους μαζί έφτασε εκεί που είναι, και αυτό το επαναλαμβάνουμε συχνά. Η ευτυχισμένη ειρηνευτική επιχείρηση του 1974, το ιδρυθέν σε αυτή την περιοχή κράτος, και το ότι ο Τουρκοκυπριακός λαός ζει εν μέσω γαλήνης και ασφάλειας, οφείλονται στην μάνα πατρίδα μας και στην εδώ παρουσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων¨.

………………

Ο στρατηγός Κιβρίκογλου συνέχισε λέγοντας :

¨Το νησί και ιδιαίτερα η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή. Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά βλέποντας το. Έχουμε επίγνωση πως ο Τουρκοκύπριος αξίζει το ομορφότερο, το καλύτερο. Όπως αναφέρατε ο Τουρκοκυπριακός λαός είναι πολύ συνδεδεμένος με τον στρατό του και τον εμπιστεύεται.

Οι Ειρηνευτικές Δυνάμεις έφεραν την ειρήνη στο νησί. Και αυτή την ειρήνη δεν την έφεραν μόνο για τους Τουρκοκύπριους, αλλά και για τους ευρισκόμενους στον νότο Ελληνοκύπριους, και αυτήν την ειρήνη την διαφυλάττουν για 38 χρόνια. Οι Ειρηνευτικές Δυνάμεις μας συμβάλουν τα μέγιστα στην διασφάλιση ενός κλίματος γαλήνης και ασφάλειας στο νησί…….¨

………………

 Εφ. Χουριέτ 2-4-2012

Σχόλιο : Ολόκληρος στρατηγός είναι δυνατόν να λέει παπαριές ; Έτσι λοιπόν και εμείς αναζητήσαμε αφίσα που έβγαλε τότε η Τουρκία και πραγματικά δείχνει την ειρήνη που έφερε στο νησί. Δείτε την και αντιληφθείτε για τι ειρήνη μιλάμε…

 

Και τώρα δείτε και ένα από τα αποτελέσματα της ειρηνευτικής επιχείρησης…..

Previous Article

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ…

Next Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ ΣΤΗΝ GTGB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sem, Phasellus id, in neque. porta. commodo ultricies Aenean