Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

No Comments Share:

Eφ. Χουριέτ 26-6-2011

Ομάδα από την KKTC προσέφυγε στον Ελληνοκυπριακό τομέα

Οι αρμόδιοι του τουρκικού συλλόγου οργισμένοι από την ποινή των 13 αγωνιστικών για την έδρα τους και της χρηματικής ποινής των 26 χιλιάδων λιρών που τους επιβλήθηκε, κατέβηκαν στον νότο και συναντήθηκαν με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των Ρωμιών. Οι Ρωμιοί άναψαν πράσινο φως σε αυτό το αίτημα.

 Ο τουρκικός ποδοσφαιρικός σύλλογος από τις Λέφκες που παίζει στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου της ΚΚΤC υπέβαλε αίτημα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να παίζει εκεί. Αυτή η κωμικοτραγική κατάσταση σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πρόκειται για μια απειλή ενάντια στην ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ΚΚΤC, ή είναι μια προσπάθεια για να παίζει η ομάδα στο Ελληνοκυπριακό πρωτάθλημα.

26 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο

Το περίεργο αυτό περιστατικό στο νησί, εξελίχθηκε ως εξής : Η Πειθαρχική επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της ΚΚΤC, μετά τα επεισόδια στον τελικό κυπέλου με την Τσετίνκαγιά, τιμώρησε με 10 αγωνιστικές την έδρα των Λεφκών και επέβαλε πρόστιμο 13 χιλιάδων λιρών. ¨όταν μάλιστα έγινε έφεση την απέρριψε και ανέβασε στην ποινή σε 13 αγωνιστικές και 26 χιλιάδες λίρες πρόστιμο.

Θα στείλουν το καταστατικό

Ο Γιλτάτς Μουκελέφ-πρόεδρος της ομάδας Λέφκες- μαζί με μέλη του Δ.Σ διαμαρτυρόμενοι για την επαύξηση της ποινής πήγαν στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας των Ρωμιών στην Νότια Λευκωσία. Εκεί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Κώστα Κουτσοκούμνη και Ρωμιούς αρμόδιους, και είχαν συνάντηση για περίπου μιάμιση ώρα μαζί τους.

Σε αυτήν την ιστορική συνάντηση υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το πώς μπορεί να ενταχθούνε οι Λέφκες στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των Ρωμιών. Οι Ρωμιοί ανέφεραν ότι θα προβούνε στις κινήσεις που χρειάζονται για να ενταχθούνε οι Λέφκες στην Ομοσπονδία, στην οποία ήταν και μέλος πριν τη διαίρεση του νησιού. Είπαν μάλιστα πως μέσα σε 15 μέρες θα μεταφράσουν το καταστατικό τους στα αγγλικά και θα το στείλουν στις Λέφκες.

…………………..

 

Previous Article

ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ !

Next Article

ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *