Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

THE MUPPET SHOW !

0 σχόλια Share:
Spread the love

Μέρα της χούντας η 24η Νοεμβρίου

KTÖS : Η ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑ ΜΕΡΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Το συνδικάτων Τουρκοκύπριων δασκάλων ( K T Ö S ), ανακοίνωσε πως ¨οι εορτασμοί για την αυριανή μέρα του Δασκάλου αποτελούνε επιβεβλημένη αντίληψη και μια απόλυτα χουντική προσέγγιση¨. Ο Γ.Γ. του KTÖS Σενέρ Ελτσίλ στην γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει τα εξής : ¨Η χούντα της 12ης Σεπτεμβρίου από την μια έριχνε τους δασκάλους στην φυλακή, τους βασάνιζε και έκλεινε τις οργανώσεις δακάλων και από την άλλη προσπάθησαν να κρύψουν αυτά που έκαναν θεσπίζοντας ¨Μέρα Δασκάλου¨  και κρυβόμενοι πίσω από τον ιδρυτή της λαϊκής εκπαίδευσης στην Τουρκία Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ .

Αυτοί οι οποίοι κατέστησαν την πατρίδα μας αποικία, με μια βροχή από εντολές κατεύθυναν τους διοικούντες-μαριονέτα του καθεστώτος- να γιορτάσουν αυτή τη μέρα, παρά το ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο ετήσιο πρόγραμμα. Και ενώ συνεχίζει στα σχολεία μας το πρόβλημα με την έλλειψη δασκάλων, θεωρείται καλό να βγαίνουν λόγοι στα σχολεία και να υπάρχουν διακοπές για τον εορτασμό. Αναρωτιόμαστε πως σχολιάζετε το γεγονός ότι το υπουργείο Παιδείας που κάνει φασαρία λέγοντας πως ¨χάνονται διδακτικές ώρες¨, μόλις πήρε την εντολή επέβαλε εορτασμούς και αργία στα σχολεία ;

Και σαν να μην έφταναν αυτά ο πρεσβευτής της Τουρκία στον βορά του νησιού που συμπεριφέρεται σαν νομάρχης, ετοιμάζεται να παραθέσει και δεξίωση για τον εορτασμό της μέρας του δασκάλου. Οι πρακτικές αυτές εμφανίζουν με όλη την αλήθεια την κατάσταση της δημοκρατίας και της ελευθερίας στην πατρίδα μας. Όταν ακόμα και στην Τουρκία η μεγαλύτερη οργάνωση των δασκάλων η Eðitim-Sen που έχει 220.000 μέλη δεν γιορτάζει αυτή τη μέρα, αποτελεί χουντική προσέγγιση το να γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί ο εορτασμός της στους δασκάλους μας.

……………….

Οι αρχές της Τουρκίας στον βορα του νησιού μας είναι που δίνουν αυτές τις εντολές και οι συνεργάτες τους της κυβέρνησης του UBP είναι αυτοί που τις εκτελούνε.Αυτοί οι συνεργάτες τους της κυβέρνησης του UBP είναι ψευτοατατουρκιστές, διότι από τη μια μεριά παινεύονται για το ότι είναι ατατουρκιστές και από την άλλη για να πάρουν ψήφους περπατάνε χέρι χέρι με τους οπαδούς της σαρίας για να δείξουν πως ανήκουν στο ΑΚΠ. Έχουμε ανάγκη από ηγεσία που θα εκπροσωπίσει την πολιτική βούληση ημών των Τουρκοκυπρίων. Και όχι από υπαλλήλους σαν και εσάς που παίρνουν εντολές από την Άγκυρα. Οι Τουρκοκύπριοι δάσκαλοι δεν υπέκυψαν στην επιβολή και δεν θα υποκύψουν¨.

……………..

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα 24-11-2011

Σχόλιο : Η φωτογραφία δεν είναι από το δημοσίευμα αλλά από την ιστοσελίδα του KTÖS. Καθώς είναι στα αγγλικά βλέπετε ότι παρουσιάζει τους διοικούντες του ψευδοκράτους ως πρωταγωνιστές του γνωστού Μάπετ σόου με σκηνοθέτη όπως γράφει τον Τούρκο πρεσβευτή !    

 

 


Previous Article

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Next Article

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *