Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

T/K μαριονέτα Τατάρ: ¨Η Ελλάδα είναι ο εισβολέας στην Κύπρο και μετέτρεψε την Κύπρο σε λίμνη αίματος¨

1 Comment Share:

Έρσίν Τατάρ :

“Οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη και του Ελληνοκύπριου προέδρου Αναστασιάδη, έδειξαν πως η ελληνική νοοτροπία δεν έχει αλλάξει και δεν θα αλλάξει.

Την ώρα που συνεχίζονται οι προσπάθειες του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για την πραγματοποίηση της ανεπίσημης συνόδου 5+ΟΗΕ, οι αναληθείς κατηγορίες του διδύμου Ελλάδας-Ελληνοκυπρίων προς την τουρκοκυπριακή πλευρά και την Τουρκία, δυναμιτίζουν το διάλογο και τις συνομιλίες.

Ο πραγματικός εισβολέας στην Κύπρο είναι η Ελλαδα που ίδρυσε την τρομοκρατική οργάνωση ΕΟΚΑ, που στήριξε και οργάνωσε βάσει του σχεδίου Ακρίτας τις ελληνοκυπριακές επιθέσεις που είχαν στόχο την εξαφάνιση του τουρκοκυπριακού λαού και οργάνωσε το πραξικόπημα της 15/7/1974 με στόχο την ενσωμάτωση της Κύπρου στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή της Κύπρου σε λίμνη αίματος. Η Τουρκία με την ειρηνευτική επιχείρηση έφερε ειρήνη και γαλήνη στην Κύπρο. Η παρουσία του τουρκικού στρατού στην Κύπρο και οι εγγυήσεις της Τουρκίας είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια του τουρκοκυπριακού λαού και κόκκινη γραμμή. Ο τουρκοκυπριακός λαός ποτέ δεν θα αλλάξει γνώμη για τις εγγυήσεις της Τουρκίας και για τον τουρκικό στρατό”

https://www.trthaber.com/haber/dunya/ersin-tatar-kibrisin-kan-golune-donusmesinin-sorumlusu-yunanistandir-555149.html

Previous Article

¨Να βρούμε τουρκικές ονομασίες για τις λέξεις ¨αστροναύτης¨ και ¨κοσμοναύτης¨

Next Article

Αμορφωσιά, προπαγάνδα και έλλειψη αυτοσυνειδησίας οδηγούν κάποιους….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. ΄Δεν είμαι τρομοκράτης! Δεν είμαι δεν είμαι δεν είμαι!’

    Ά ρε καράφλα. Ούτε οι τρίχες σου δεν σε θέλουν. Οι φίλοι σου από την Άγκυρα βομβαρδίζουν τους Κούρδους αμάχους και μόλις εισέβαλαν ΠΑΛΙ στο Ιράκ για να φτωχύνουν κι άλλο τους πολίτες τους προκειμένουν να μην γίνει Κούρδικο κράτος ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ κι εσύ ονειρεύεσαι Ψευδοκράτος.

    Τελικά δεν έχει μεγαλύτερη ξεφτίλα απ’ το να λέγεσαι Τούρκος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *