Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερσίν Τατάρ : ¨Να γίνουμε πιο ισχυροί, ενάντια σε όλο τον κόσμο¨

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 23/10/2021

Ο Ερσίν Τατάρ, αυτή η μαριονέτα της Άγκυρας που υποτίθεται πως είναι εκλεγμένος στα κατεχόμενα, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, βρίσκεται στην Τουρκία . Είναι σαν τα πιστά σκυλιά που θέλουν να είναι κοντά στον αφέντη τους.

Χτες λοιπόν βρέθηκε στην Κωνσταντινουπολη, σε Φόρουμ του Τουρκικού Συμβουλίου ΜΜΕ.

Εκεί λοιπόν μεταξύ άλλων, είπε και τα εξής :

¨Στην Κύπρο, εμείς οι αδερφοί σας υποφέραμε πολύ και υποστήκαμε πολλές αιχμαλωσίες. Αυτά που συνέβησαν στην Κύπρο, αυτά με τα οποία βρεθήκαμε αντιμέτωποι ήταν οι άγριες επιθέσεις που είχαν στόχο τη Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Ο αγώνας μας εκεί, ο αγώνας των Τουρκοκυπρίων στην Αν. Μεσόγειο, ουσιαστικά είναι ο αγώνας παρουσίας μας από την Μέση Ασία ως την Ανατολία. Εμείς έτσι βλέπουμε το θέμα. Διότι εμείς είμαστε το ίδιο έθνος, τέκνα από το ίδιο σόι. Το Τουρκικό Συμβούλιο πρέπει να είναι ισχυρό, πρέπει να κινείται από κοινού, με ενότητα και αλληλεγγύη, για να γίνουμε πιο ισχυροί, ενάντια σε όλο τον κόσμο και απέναντι στους ενάντιους μας.

Και έδαφος έχουμε και κυβέρνηση έχουμε και κράτος έχουμε και σύνορα έχουμε και όταν όλα αυτά τα βάλετε σε μια μεριά, τότε η διεθνής διπλωματία λέει πως “αυτό είναι κράτος”.
Τον αν εσύ με αναγνωρίζεις είναι άλλο θέμα, αλλά εγώ υπάρχω και θα συνεχίσω να υπάρχω
Το θέμα της ομοσπονδίας έμεινε πια πίσω και έκλεισε¨

Η κυπριακή ηγεσία χάνει τον χρόνο της και το κύρος της  μιλώντας με αυτό τον ¨παπαγάλο¨. Δεν θα έπρεπε να να συνομιλεί καθόλου μαζί του. Τι εκλογές στα κατεχόμενα τις έστησε η ΜΙΤ και δεν θα έπρεπε να τον αναγνωρίζουμε ούτε καν ως εκπρόσωπο των Τουρκοκυπρίων.

Πηγές :

https://www.haberler.com/politika-iletisim-baskani-altun-kimsenin-basin-ozgurlugu-14480697-haberi/

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/kktc-cumhurbaskani-tatar-son-noktayi-koydu-federasyon-meselesi-kapanmistir-41922171

Previous Article

Εξαγωγή οχήματος εκκαθάρισης ναρκοπεδίου στο Τόνγκο !

Next Article

Για δίκη πάει στις ΗΠΑ η υπόθεση της τουρκικής HALKBANK

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Ρέε Ερσίν, ντροπή! Ντροπή! Ούτε καύσιμα δεν έχετε να βάλετε εξαιτίας της τουρκίας κι ακόμα θέλεις να σε λέν τούρκο; Δεν ξέρεις τι ντροπή και ξεφτίλα είναι να λέγεται κανείς τούρκος;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *