Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Προστρέξαμε να βοηθήσουμε τον ¨δούλο¨ του Ταγίπ, τον Τατάρ…

0 σχόλια Share:
Spread the love

……………….

Ηλεκτρικό ρεύμα φορτίου 50 MW παρέχει στο κατοχικό καθεστώς από νωρίς το απόγευμα η Κυπριακή Δημοκρατία.

Το ψευδοκράτος κτύπησε την πόρτα της αναγνωρισμένης κυβέρνησης, δια της πλαγίας μετά από πρόβλημα σε ατμοστρόβιλο δυναμικότητας 60 MW.

Η ανταπόκριση της Δημοκρατίας ήταν άμεση και θετική, με την επισήμανση μάλιστα πως αν χρειαστεί παράταση της παροχής, λόγω μη επιδιόρθωσης του προβλήματος, είναι έτοιμη να το πράξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, την ώρα που ο νέος εγκάθετος Τατάρ μας λέει να ξυπνήσουμε από τα όνειρα μας, μας προιδεάζει για δύο κράτη και μας κλέβει πανηγυρίζοντας την Αμμόχωστο, την ίδια ώρα ζητά – δια αντιπροσώπου – και όχι αυτοπροσώπως να του φωτίσουμε τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο, εκμεταλλευόμενος το ΜΟΕ που είχε υλοποιηθεί για μόνιμη διασύνδεση των δύο περιοχών σε επίπεδο δικτύου ηλεκτροδότησης.

O Τατάρ δεν είχε το θάρρος να το ζητήσει προσωπικά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά αυτό έγινε δια αντιπροσώπου που μίλησε σε κάποιον Ε/Κ του τομέα, ο οποίος μίλησε με ανεξάρτητο αξιωματούχο της Δημοκρατίας, επίσης του Τομέα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε το Προεδρικό.
Η Δημοκρατία παρέχει στο καθεστώς φορτίο ηλεκτρικού ρεύματος 50 MW  και αυτό ίσως συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

………….

Famagusta.news  21/11/2020

Σχ. : Όταν φέρεσαι καλά σε Τούρκο που δεν σε σέβεται, αυτός το εκλαμβάνει ως δουλικότητα σου. Δηλαδή εντέλει ενώ κάνεις καλό, σου το ¨επιστρέφει¨ με απαξία σε βάρος σου…  Γιατί το κάναμε ; Μην χάσουμε τον φίλο μας τον Τατάρ ;

Previous Article

Ο Ταγίπ επιχειρεί να ¨τα βρει¨ με την Σαουδική Αραβία…

Next Article

Πακιστανοί δράστες και θύμα ήταν μέλη αντίπαλων συμμοριών…  

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *