Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Έβαλαν το όπλο πάνω στο τραπέζι και τους είπαν ¨Θα ψηφίσετε τον Τατάρ;¨…¨

2 Comments Share:

Ο ακαδημαϊκός Αμπτουλάχ Κορκμαζχάν ήταν φιλοξενούμενος της Πινάρ Μπαρούτ στην διαδικτυακή τηλεόραση Gazete Web TV . O Κορκμαζχάν μιλώντας για την Αναφορά (Εκλογικής) Επέμβασης, υποστήριξε πως  ιδιαίτερα στην περιοχή της Καρπασίας υπήρξαν σοβαρές επεμβάσεις ενώ ακόμη και όπλα εμφανίστηκαν για να ψηφιστεί ο Τατάρ.

Κορκμαζχάν :   ¨Στο δεύτερο γύρο ιδιαίτερα στην περιοχή της Προβλήτας της  Καρπασίας, το μήνυμα που δόθηκε από τη μαφία σε αυτούς που θα ψήφιζαν Ακιντζί, ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Πήγαν τις τελευταίες δύο βραδιές σε οικογένειες που είχαν 50-100 μέλη, τους είπαν πως”αύριο θα ψηφίσετε τον Ταταρ” και τους έβγαλαν λεφτά πάνω στο τραπέζι. Και όταν κάποιες οικογένειες αρνήθηκαν τα χρήματα, έβγαλαν από τη μέση τους όπλο, το έβαλαν πάνω στο τραπέζι και τους ρώτησαν “θα ψηφίσετε τον Ταταρ; “.

Οι περισσότεροι εξ αυτών των ανθρώπων μου τα είπαν. Εγώ εργαζόμουν σε εκείνη την περιοχή για τον Ακιντζί. Μου είπαν πως “Είμαστε υποχρεωμένοι να ψηφίσουμε τον Τατάρ, γιατί θα φανεί στην κάλπη”.

Απειλή μέσω πρεσβείας

Άτομα που παρουσιάστηκαν ως στελέχη της τουρκικής πρεσβείας, απευθυνόμενοι σε ανθρώπους μας που κατάγονταν από την Τουρκία, τους είπαν “Αύριο θα σας καλέσω στην πρεσβεία, θα ακυρώσουμε την υπηκοότητα σας, θα σας βάλουμε στο πλοίο και θα σας στείλουμε στην Τουρκία“. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν μετά το 74 στην Κύπρο. Έχουν αποκόψει τους δεσμούς τους με την Τουρκία, ενώ στην Κύπρο έχουν παιδιά και εγγόνια πια. Όταν λέτε κάτι τέτοιο σε αυτούς τους ανθρώπους, τους ασκείτε μία σοβαρή πίεση”.

Η σημασία της εργασίας της μαφίας υπέρ του Τατάρ

Όπως αναφέρεται στην αναφορά μέσα σε αυτή την ιστορία υπάρχει η MIT, η μαφία, βουλευτές αφεντικά των καζίνο και κύκλοι του κεφαλαίου. Σήμερα στο πλαίσιο αυτών που έχει αναφέρει ο Σεντάτ Πεκέρ, δεν συζητάμε για τις σχέσεις μαφία και πολιτικής ; Αυτοί λοιπόν οι φίλοι μετέτρεψαν την περιοχή της Καρπασίας σε επίκεντρο τους.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν λύση στην Κύπρο, ώστε να μην έρθει εδώ η  Ιντερπόλ και μέσω της Βόρειας Κύπρου να μπορέσουν να συνεχίσουν το εμπόριο ναρκωτικών, όπλων και όλες τις βρώμικες δουλειές τους. Για αυτό η μαφία και οι άνθρωποι που ξεπλένουν μαύρα χρήματα, όλοι εργάστηκαν υπέρ του Τατάρ. Αυτός είναι ο βασικός παράγοντας για τις απειλές σε βάρος των ανθρώπων και για την ήττα του Ακιντζί στις εκλογές.

Αν η κοινωνία ψήφιζε υπέρ του Τατάρ τότε δεν θα είχαμε αντίρρηση. Αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι απειλήθηκαν με όπλα. Απειλήθηκαν με τη δουλειά τους και με τα εμβόλια. Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που έκαναν τέτοιες επισκέψεις είχαν αναφέρει πως βρίσκονται στην Κύπρο εξ ονόματος του τουρκικού κράτους

“Tatar’a oy verilmesi için masaya tabanca konuldu”

14/6/2021

 

Previous Article

Δήμαρχε, κάνε κι ένα άγαλμα του έφιππου Αλή Πασά να ποδοπατεί γκιαούρηδες !

Next Article

Πέφτουμε από τα σύννεφα !….Νέα ανάκριση για την εμπλοκή Μαρινάκη στο Noor1

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Είπαμε παιδιά, ανεξάρτητοι Τ/Κ πάνω απ’ όλα. Κι αυτοί οι Έποικοι ρε παιδί μου, τι το κακό έχει να πάνε πίσω στην τουρκία με τα παιδιά και τα εγγόνια τους; Δεν φεύγουν μια ώρα αρχύτερα; Εννοώ, ένας λαός οι Κύπριοι και χωρίστηκαν σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, τον λαό των Εποίκων τι να τον κάνουν;

    1. Δεν είναι ένας λαός οι Κύπριοι. Στην Κύπρο υπάρχουν δύο λαοί, όχι ένας. Δεν υπάρχουν “Κύπριοι” με την εθνική έννοια, δεν υπάρχει “Κυπριακό” έθνος. Ο όρος “Κύπριος” είναι τοπικός/γεωγραφικός, όχι εθνικός/εθνοτικός. Στην Κύπρο υπάρχουν δύο μεγάλα έθνη, Έλληνες και Τούρκοι, και κάποιες μικρές μειονότητες. Εθνοθρησκευτικές ή εθνικές μειονότητες όπως οι Αρμένιοι και οι Μαρωνίτες, θρησκευτικές μειονότητες όπως π.χ. οι Λατίνοι κ.α. Υπάρχει επίσης και μία ιδιαίτερη εθνοπολιτισμική ομάδα, οι Ρομά (κάποιοι από αυτούς είναι μουσουλμάνοι και κάποιοι χριστιανοί, ενταγμένοι στην τουρκοκυπριακή και την ελληνοκυπριακή κοινότητα αντίστοιχα). Γιατί θα πρέπει ντε και καλά Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζουν μαζί; Οι Τουρκοκύπριοι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν ως μειονότητα σε ένα κράτος κατά βάση Ελληνοκυπρίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *