Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KOINH ΚΥΠΡΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ

No Comments Share:

ΤΩΡΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ

Ανακοινώθηκε πως πολεμικά ελικόπτερα του Ισραήλ έκαναν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στον Ελληνοκυπριακό τομέα άσκηση προσγείωσης-απογείωσης χωρίς να ανεφοδιαστούνε σε καύσιμα.

Με βάση τα γραφόμενα στον ελληνοκυπριακό τύπο δύο ελικόπτερα του Ισραήλ τύπου “Black Hawk” στα πλαίσια των γενικών ασκήσεων που κάνει το Ισραήλ σε αέρα και θάλασσα, έκαναν χωρίς ανεφοδιασμό καυσίμων 3-4 αλλεπάλληλες προσγειώσεις και απογειώσεις στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Στις ειδήσεις αναφέρεται πως οι ασκήσεις αυτές του Ισραήλ με την ελληνοκυπριακή πλευρά στον εναέριο χώρο της, γίνονται στα πλαίσια της συνεργασίας για τις έρευνες των δύο χωρών για φυσικό αέριο και εξαιτίας της συμπεριφοράς της Τουρκίας στο συγκεκριμένο θέμα. Ο ελληνοκυπριακός τύπος έγραψε ότι χτες δεν ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε το αεροδρόμιο της Λάρνακας από ελικόπτερα του Ισραήλ, αλλά θυμίζουν πως κατά τον περασμένο Οκτώβρη ελικόπτερα τύπου Απάτσι και μαχητικά αεροπλάνα του Ισραήλ είχαν κάνει από-προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και στην βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο αντίστοιχα.

 Ιστοσελίδα Askerhaber  15-12-2011

Previous Article

ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ… ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *