Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σενέρ Λεβεντ: ¨Η ήπια στάση της αριστεράς έναντι της Τουρκίας ενισχύει τον εθνικισμό και τον ρατσισμό¨

No Comments Share:

 

……………

H είσοδος του ΕΛΑΜ στην βουλή στον νότο δεν με εξέπληξε καθόλου…. Εάν στην επόμενη βουλή πολλαπλασιάσουν τους ψήφους τους, πάλι δεν θα είναι καθόλου έκπληξη για μένα… Η ήπια στάση της αριστεράς έναντι της Τουρκίας ενισχύει τον εθνικισμό και τον ρατσισμό…

Η ελληνοκυπριακή κοινότητα δεν εκτιμά αυτούς που δεν θεωρούν υπεύθυνη για το αδιέξοδο την Τουρκία…

Αυτοί οι οποίοι νομίζοντας πως συνέβαλε στην λύση και την ειρήνη, δικαιώνουν τον Μουσταφά Ακιντζή που κατευθύνεται από την Άγκυρα, δεν αντιλαμβάνονται πως ουσιαστικά ενισχύουν τους φανατικούς σωβινιστές του ΕΛΑΜ. Από την ανησυχία τους να φανούν πως είναι υπέρ της λύσης και της ειρήνης, σταμάτησαν πια να λένε τις αλήθειες που πρέπει… Και με χαρά άφησαν στους εθνικιστές να λένε αυτές τις αλήθειες.

Δεν έχω καμμία αμφιβολία πως στις πρώτες εκλογές που θα γίνουν στον νότο η αριστερά θα πάρει ακόμη λιγότερες ψήφους… Για κάποιους αυτό είναι ένα ρίσκο που πρέπει να παρθεί για χάρη της λύσης και της ειρήνης… Ένα ασυνείδητο ρίσκο… Το οποίο και αυτό δεν ωφελεί σε τίποτε άλλο, παρά να ενισχύει τους εθνικιστές. Δεν μπορεί κάποιος μη λέγοντας τις αλήθειες να είναι υπέρ της λύσης και της ειρήνης.

Η ελληνοκυπριακή αριστερά μη λέγοντας τις αλήθειες μπορεί να στήσει γέφυρες με τους Τουρκοκύπριους, αλλά από την άλλη εξαιτίας αυτού αυξάνεται το χάσμα με την ίδια της την κοινότητα.

………………..

Σενέρ Λεβέντ

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/Eylul%202017/26%20EYL%c3%9cL%202017.pdf

26/9/2017

Σχ: Αυτά ακριβώς που βλέπουμε και με την αριστερά (και όχι μόνο), στην Ελλάδα. Στείρος αντικληρικαλισμός, ιδεολογικά κολλήματα και αδυναμία προσέγγισης ενός γνήσια πατριωτικού λόγου. Και όταν μετά ενισχύεται η Χ.Α. πέφτουν από τα σύννεφα ! Από τις παρωπίδες που έχουν παραβιάζουν την λογική σε αυτά που λένε και κάνουν και μετά απορούν για την ενίσχυση λέει του ¨ρατσισμού και του εθνικισμού¨.

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα. Μας έχουν ζαλίσει με τις διαφημίσεις υπέρ των λαθρομεταναστών κ.λ.π. Καταρχήν ελάχιστοι πια είναι πρόσφυγες, η συντριπτική πλειοψηφία είναι οικονομικοί λαθρομετανάστες. Και δεν βγαίνει ΕΝΑΣ κυβερνητικός αξιωματούχος (αλλά και από όλα σχεδόν τα κόμματα της αντιπολίτευσης)  να πει πως αυτή η πορεία με την αθρόα είσοδο των λαθρομεταναστών δυναμιτίζει το μέλλον του τόπου μας και την κοινωνική μας ειρήνη και για αυτό πρέπει επιτέλους  να σταματήσει. Να μάθουμε λέει να ζούμε με τους μετανάστες. Ας πουμε δεκτόν. Με πόσους όμως; 50.000, 500.000, 5.000.000 με πόσους επιτέλους ; Και ποιος είσαι εσύ Τσίπρα, Μητσοτάκη, κ.λ.π που θεωρείς πως ο λαός δεν πρέπει να έχει άποψη για αυτό; Μας ρωτήσατε; Ή θεωρείτε πως ούτε για αυτό δεν πρέπει να έχουμε άποψη ; Όταν λοιπόν ως γνήσια ανδράποδα της παγκοσμιοποίησης πράττετε έτσι, μετά να μην εκπλήσσεστε για την άνοδο της Χ.Α…

Previous Article

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ S-400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΚΛΩΤΣΗΣΕ, ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ, ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗΝ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *