Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…

No Comments Share:

Εδώ και 14 έτη είμαι Ευρωπαίος πολίτης.. Αλλά δεν μπορώ να πω πως το αισθάνομαι και ιδιαίτερα. Μετά από το 2004 που απέκτησα αυτή την υπηκοότητα, δεν υπήρξε κάποια σημαντική αλλαγή στην ζωή μου. Πριν την αποκτήσω ζούσα υπό την διοίκηση της Τουρκίας, αλλά και αφού την απέκτησα και μετά, επίσης ζω υπό την διοίκηση της Τουρκίας….

Πριν από το 2004 το μισό νησί στον βορά ήταν υπό την εισβολή και κατοχή της Τουρκίας, μα και τώρα έτσι είναι… Η Ευρώπη δεν κυβερνά… Ο νόμος μας δεν είναι ο νόμος της Ευρώπης.

………………..

Η Ε.Ε. δεν μπορεί να ελέγξει τον βορά του νησιού όπως ελέγχει τον νότο… Δεν τους δόθηκε καν η άδεια να ελέγξουν τις τράπεζες μας… Στο κλειστό Μαράσι οι ευρωβουλευτές ούτε βήμα δεν μπορούνε να κάνουν…Ούτε φωτογραφία να τραβήξουν… Η Ευρώπη δεν μπορεί ούτε να ελέγξει το πώς χρησιμοποιείται εδώ η χρηματική βοήθεια που δίνει… Στην πραγματικότητα αυτή η βοήθεια και η χορηγία, εδώ είναι πολύ προβληματική…Τα χρήματα που μοιράστηκαν για να υπηρετήσουν την επίλυση, την ειρήνη και την ένωση δεν έφτασαν στον σκοπό τους. Μάλιστα προκάλεσαν εδώ ακόμη περισσότερη διαφθορά,.

………………

Σενέρ Λεβέντ   28/9/2018

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/Eyl%C3%BCl%202018/28%20Eyl%c3%bcl%202018%20Cuma.pdf

Σχ: Αυτό που για νιοστή φορά θέτει ο Λεβέντ είναι ότι το βασικό πρόβλημα στην Κύπρο, είναι η  εισβολή και κατοχή από ένα ξένο κράτος την Τουρκία. Αλλά όταν αυτο δεν το θέτουμε ούτε καν εμείς σαν Ελλάδα γιατί να νοιαστεί η Ευρώπη; Θα νοιαστεί ο Βέλγος αν η μισή Κύπρος είναι κατεχόμενη;  Εσύ Έλληνα πρέπει να νοιαστείς και να αντιδράσεις. Και τρόποι αντίδρασης υπάρχουν.    

Previous Article

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

Next Article

Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΡΕΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *