Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σενέρ Λεβέντ- ένας δυνητικά πανάξιος εκπρόσωπος της Κύπρου

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου

Μακάρι να τον εκλέξουν οι Κύπριοι !

Μιλάμε για τον εκδότη της εφημερίδας Αφρίκα που εκδίδεται στα κατεχόμενα της Κύπρου. Και για όσους εκπλήσσονται από αυτό που γράφουμε, να τους φανερώσουμε το κριτήριο που μας οδήγησε σε αυτή την κρίση.

¨Ποιος ενοχλεί περισσότερο τον Ερντογάν¨

Με δεδομένο πως αυτός είναι ο εισβολέας που κατέχει παράνομα το 40% της Κύπρου, ένα ασφαλές κριτήριο είναι να δούμε ποιος τον ενοχλεί περισσότερο. Και αυτός αναμφίβολα είναι ο Σενέρ Λεβέντ. Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2018 ο Ερντογάν τον είχε στοχοποιήσει ξεκάθαρα όταν σε ομιλία του είχε πει τα εξής : ¨Εγώ καλώ τους αδελφούς μου στην Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου (ΤΔΒΚ) να αντιδράσουν. Λέει ότι ο τουρκικός στρατός μετά την Κύπρο έκανε άλλη μια κατοχή. Τι ανήθικο είναι αυτό, τι αηδιαστικό. Οι αδελφοί μου της ΤΔΒΚ, πρέπει να δώσουν την απαραίτητη απάντηση σε αυτή τη στάση¨ .

Μετά από εκείνη την δήλωση συγκεντρώθηκε ένας όχλος από εποίκους και φασίστες έξω από τα γραφεία της εφημερίδας οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν στα γραφεία και να λιντσάρουν τους δημοσιογράφους της. Μετά βίας σώθηκαν οι δημοσιογράφοι ενώ προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στα γραφεία. Μάλιστα λέγεται πως έκτοτε η Τουρκία δεν έχει στείλει χρήματα για να ενισχύσει τον προϋπολογισμό στα κατεχόμενα διότι θεωρεί πως η κυβέρνηση που των κατεχομένων δεν πήρε αρκετά αυστηρά μέτρα απέναντι στην εφημερίδα αυτή.

Eνας τέτοιος άνθρωπος σαν τον Σενέρ Λεβέντ αξίζει να είναι στην ευρωβουλή και ελπίζουμε οι αδερφοί μας Κύπριοι να τον αναδείξουν ευρωβουλευτή.

Μακάρι να είχαμε και στην Θράκη έναν Σενέρ Λεβέντ !

Previous Article

Ιράν-έκαναν από κοινού γιόγκα και το πλήρωσαν…

Next Article

Αγκάθι στις σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *