Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ρωσία : Απαράδεκτες οι κυρώσεις της ΕΕ προς την Τουρκία !

No Comments Share:

Αντίδραση από την Ρωσία στις κυρώσεις της ΕΕ προς την Τουρκία : Απαράδεκτες

Η Μαρία Ζαχάροβα-εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας ανέφερε πως δεν στηρίζουν την απόφαση της ΕΕ για κυρώσεις κατά της Τουρκίας και πρόσθεσε πως ¨Τα μονόπλευρα βήματα είναι απαράδεκτα¨.

Η Μαρία Ζαχάροβα-εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, δήλωσε πως δεν στηρίζουν τις μονόπλευρες κυρώσεις της ΕΕ προς την Τουρκία που επιβλήθηκαν λόγω των εργασιών γεωτρήσεων στην Αν. Μεσόγειο.

Η Μαρία Ζαχάροβα στην σημερινή ενημέρωση είπε πως ¨Εμείς κινούμαστε με βάση το ότι οι κυρώσεις δεν αποτελούν όχημα επιβολής. Αν και δυστυχώς στις μέρες μας είναι ένας παράγοντας στις διεθνείς σχέσεις. Σίγουρα όμως δεν περιλαμβάνεται στο οπλοστάσιο της διπλωματίας και σίγουρα δεν πρέπει να υπάρχει στα θεμέλια της διεθνούς πολιτικής¨.

H Zαχάροβα είπε πως κάθε είδους κύρωση χωρίς άδεια από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ είναι ¨άκρως αρνητική¨ και πρόσθεσε πως τα μονόπλευρα βήματα είναι απαράδεκτα.

https://www.sondakika.com/haber/haber-ab-nin-turkiye-yonelik-yaptirim-kararina-rusya-12255364/
18/7/2019

Σχ: Απαράδεκτη η στάση αυτή της Ρωσίας.

Δηλαδή όταν ο τραμπούκος της περιοχής στέλνει στην Κύπρο τα πλοία γεωτρήσεων μαζί με τα πολεμικά του σκάφη, η Κύπρος τι άλλη επιλογή είχε;

Previous Article

Ταξίδι εκτουρκισμού για μαθητές λυκείου από το παράνομο σωματείο Κομοτηνής…

Next Article

Καφρίλα-Απόπειρα λιντσάρισματος τουρίστα από λάθος !!! – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *