Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΟ ΘΥΜΑ !

0 σχόλια Share:

Λυπάμαι, χάσαμε το τρένο

Την ώρα που συνεχίζονται οι συνομιλίες των ηγετών για επίλυση του Κυπριακού ήρθε η αυτοκριτική από τον Ελληνοκύπριο τέως υπουργό Νίκο Ρολάνδη : Δεν θέλω να δώσω άσχημη είδηση, αλλά χάσαμε το τρένο.

Ο Ελληνοκύπριος τέως υπουργός Εξωτερικών, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκος Ρολάνδης κατηγορώντας την ελληνοκυπριακή διοίκηση πως έχασε το τρένο της επίλυσης του Κυπριακού δήλωσε πως ¨Δεν θέλω να δώσω άσχημη είδηση, αλλά χάσαμε το τρένο¨.

Ο Ρολάνδης ο οποίος παλιότερα είχε προειδοποιήσει την Ελληνοκυπριακή διοίκηση να λάβει υπόψιν της τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας για το θέμα των ερευνών πετρελαίου, σε συνέντευξη που έδωσε στην ελληνοκυπριακή εφημερίδα Αλήθεια, ανέφερε πως οι προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού ¨δεν είναι πολύ ελπιδοφόρες¨. Ασκώντας κριτική για αυτούς που εναντιώνονται στον ορισμό ημερολογίου για τις διαπραγματεύσεις, είπε πως ¨Σε αυτή τη χώρα δεν καταλάβαμε δυστυχώς πως για όλα υπάρχει ένα ημερολόγιο¨ και συνέχισε λέγοντας : Δυστυχώς πέρασαν 37 χρόνια και δεν αντιληφθήκαμε κάποια θεμελιώδη πράματα. Επιτρέψαμε τα γεγονότα να πάνε από το κακό στο χειρότερο και φτάσαμε στα πρόθυρα της διχοτόμησης. Δεν θέλω να δώσω άσχημη είδηση, αλλά πιστεύω πως χάσαμε το τρένο. Για την επίλυση του Κυπριακού και των υπαρχόντων προβλημάτων έπρεπε να είχαμε καλέσει την Ελλάδα, την Τουρκία και την Αγγλία. Διότι με τα πήγαινε-έλα του Δημήτρη Χριστόφια στις διαπραγματεύσεις λύση δεν βρίσκεται ούτε σε έναν αιώνα¨.

  Εφ. Ταράφ 6-12-2011

Σχόλιο : Δηλαδή για την μη επίλυση του Κυπριακού δεν φταίει η Τουρκία αλλά η λάθος τακτική της Κύπρου ! Είπαμε αυτοκριτική, αλλά όχι και έτσι κύριε Ρολάνδη.

 

.

 

Previous Article

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Next Article

ΤΟ ΧΙΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *