Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΖΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥΝ

0 σχόλια Share:

ΣΤΗΝ AΓΚΥΡΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΧΟΥΣΕΙΝ ΟΖΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥΝ

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΤΔΒΚ ενημέρωσε την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της ΜΕΤ για το Κυπριακό ζήτημα

Συνεχίζεται η αναζήτηση λύσης στην Κύπρο.

«Η ρωμαίικη πλευρά είναι αυτή που πρέπει να μεταπεισθεί στην πραγματικότητα», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου Χουσέιν Οζγκιουργκιούν.

Ο Οζγκιουργκιούν ενημέρωσε την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας για το Κυπριακό ζήτημα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΤΔΒΚ είπε τα εξής:

«Έχουμε διατυπώσει κάθε φορά ότι είμαστε πανέτοιμοι για λύση υπό το φως των πραγματικοτήτων στο Νησί. Αλλά η ρωμαίικη πλευρά είναι αυτή που θα πρέπει να μεταπεισθεί στην πραγματικότητα. Αυτό που περιμένουμε από τα Ηνωμένα Έθνη είναι να διατυπώσει γιατί δεν μπορεί να επιτευχθεί λύση στις συνομιλίες που συνεχίζονται εδώ και 50 χρόνια. Θέσαμε τις ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές μας. Η πολιτική ισότητα των δυο λαών, το ίσο καθεστώς των δυο ιδρυτικών κρατών, μια αμιγής και αποτελεσματική εγγύηση της μητέρας πατρίδας Τουρκίας. Πέραν αυτού έχουμε με ειλικρίνεια δηλώσει έτοιμοι να συζητήσουμε κάθε πτυχή και να κάνουμε άνοιγμα για την λύση, για να επιτευχθεί πρόοδος σε κάθε πτυχή».

TRT 19/12/2012

Σχ : Εκφράζει κι απόψεις ο ευλογημένος…Αφού ότι του πουν από την Άγκυρα αυτό θα κάνει και αυτό θα λέει. Περίεργο επίσης και το πρώτο πληθυντικό στο ¨συζητήσουμε¨. Τι να συζητήσει ο άνθρωπος ; Αφού ότι του πει ο Τούρκος πρέσβης στην Λευκωσία αυτά θα κάνει….  

Previous Article

ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΚΟΓΚΟΛ !

Next Article

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΝΤΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΡΑΦ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

venenatis, accumsan Praesent efficitur. justo id mattis