Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το ΝΙΝΙ της τραγουδιάρας στα κατεχόμενα Βαρώσια…

No Comments Share:

Η διάσημη τραγουδίστρια της ΤΔΒΚ Νιχαγέτ Ελιμπόλ (παρατσούκλι Νινί) γύρισε τα Βαρώσια το νέο της video clip. Βροχή υπήρξαν τα μηνύματα μίσους από τους Ελληνοκύπριους προς τη νέα τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια στη σκηνή χρησιμοποιεί το όνομα Νινί. Το video clip για το τελευταίο της τραγούδι το “Bulaman”,  γυρίστηκε στους δρόμους και στην παραλία της πόλης φάντασμα Βαρώσια, που άνοιξε η ΤΔΒΚ μετά από 46 χρόνια.  Το βίντεο δημοσιεύτηκε την επομένη της 38ης επετείου ίδρυσης της ΤΔΒΚ. Υπήρξαν μηνύματα μίσους που της έγραφαν “Να γκρεμιστούν τα κτίρια πάνω σου”. Τα γεμάτα θαυμασμό μηνύματα των Τούρκων σχετικά με το τραγούδι και τις εικόνες από τα Βαρώσια ανύψωσαν το ηθικό της Νινί. Η Νινί δήλωσε τα εξής : “Δεν περίμενα μία τέτοια ρατσιστική αντίδραση από τους Ελληνοκύπριους. Τα Βαρώσια είναι ένα πολύ όμορφο και τουριστικό μέρος. Στο τραγούδι μου δεν παρείχα πολιτικά μηνύματα απλά θέλησα να διαφημίσω τα Βαρώσια και καλά που το έκανα”

https://i.gazeteoku.com/storage/files/images/2021/11/18/hurriyet-2021-11-18-5IL9.jpg

Σχ. : Το επίμαχο βίντεο το βλέπετε παρακάτω

Κυρίως οι Κύπριοι αλλά και οι Ελλαδίτες, όσοι πάντων ενοχλούνται από την μπίμπο που παριστάνει την τραγουδίστρια, πέρα από τα δυσμενή σχόλια ας αρχίσουν επιτέλους ένα πανεθνικό εμπάργκο τουρκικών προϊόντων   

Στο 1:30 διακρίνεται βιβλιοπωλείο του PAVLOS KYRIAKOY

Previous Article

Μείον 432 από τα σύνορα Μίνσκ-Ιράκ..

Next Article

¨Προσδοκούμε οι Έλληνες να φερθούν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *