Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μετανάστης από την Συρία πυρπόλησε το Μεγάλο Τζαμί στην Λάρνακα !!

1 Comment Share:

Σύρος μετανάστης πυρπόλησε το τζαμί

Έγινε γνωστό πως το μεγάλο Τζαμί της Λάρνακας το πυρπόλησε ένας μετανάστης από τη Συρία.

Την απόπειρα εμπρησμού του Μεγάλου Τζαμιού στη Λάρνακα, την καταδίκασαν οι Τουρκοκύπριοι πολιτικοί και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας για “ελληνικό εθνικισμό” για “ελληνικό βανδαλισμό” και για  ” θα πληρώσετε πολύ βαρύ τίμημα¨.

Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Μπουγκιούν Κίμπρις τη φωτιά την έβαλε ένας Σύρος μετανάστης στον οποίον δεν του επέτρεψαν να μπει στο τζάμι.

Camiyi Suriyeli göçmen kundakladı!

Σχ. : Όντως η είδηση επιβεβαιώνεται και από κυπριακές πήγες. Στο Ισλάμ υπάρχει μία παράδοση ότι όποιος δεν έχει να κοιμηθεί μπορεί να πάει να κοιμηθεί στο τζαμί. Προφανώς όμως εκνευρισμένος ο κύριος επειδή δεν τον άφησαν,  θεώρησε καλό να προσπαθήσει να το κάψει…

Αλήθεια την είδηση αυτή, θα την δημοσιεύσουν τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ της Τουρκίας σε Τουρκία και ελληνική Θράκη;  Όλοι αυτοί που πρόσβαλαν τους Κύπριους αδελφούς μας θα ζητήσουν ένα συγγνώμη για τις π@π@ριές τους ;

Previous Article

Σύλληψη Έλληνα αστυνομικού στην Τουρκία !

Next Article

Αλ Τζαζίρα : Συνελήφθη ο Πεκέρ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Αγαπητοί αρθρογράφοι μη μπερδεύεστε. Γράφετε λες και η τουρκία έχει λάθος και θα απολογηθεί ενώ είχε δίκιο όλες τις άλλες φορές. Λάθος. Η τουρκία ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟ!! Απο τα τζαμιά που ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Γ..Μ…ΤΟ ΜΟΥ Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΨΕ, μέχρι τον τούρκο στρατιωτικό της ΤΟΥΡΔΥΚ που ΤΟ 1964 εκτέλεσε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε, σαν σωστός ‘τούρκος’ μα που τα τσουτσούκια, με πρώτο τον ντεκτάς, το πούλησαν ως ‘Έγκλημα των Ε/Κ’.

    Το σχέδιο των τούρκων είναι ένα. Υπεροπροβολή σε λεπτομέρειες που κάνουν άλλοι για εξίσωση με τα τουρκικά εγκλήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *