Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

No Comments Share:

Χτύπα και μετά φύγε στην Κύπρο

Κάποτε το έλεγαν πράσινο νησί…Μετά έγινε ματωμένο νησί…Και τώρα νησί των φυγόδικων…Των εμπόρων ναρκωτικών…Των βιαστών….Των δολοφόνων…¨Ολοι καταφεύγουν σε αυτό το ασφαλές λιμάνι..Να είναι γνωστό πως οι πλέον καταζητούμενοι από την αγγλική αστυνομία βρίσκονται εδώ…8 άντρες και μια γυναίκα…

Οι τρείς είναι Τουρκοκύπριοι…Ο 56 ετών Χασάν Ακαρτσαγί, ο 41 ετών Μεχμέτ Σαλίχ και ο 39 ετών Τιμούρ Μεχμέτ…Πριν από λίγο καιρό στον τύπο μας είχαν δημοσιευτεί ειδήσεις σχετικά με τον αναφερόμενο ως ¨Ασιάτη Άγγλο¨ Τιμούρ Μεχμέτ.

Εάν είναι αληθή αυτά που λέγονται διέπραξε φοροδιαφυγή 37 εκ. στερλίνων… Λέγεται πως ότι ο Τιμούρ Μεχμέτ βρίσκεται στην Βόρεια Κύπρο, ότι οι επιχειρήσεις του είναι εδώ και ότι ο ίδιος γυρνά ελεύθερος.

Και ότι η αστυνομία της KKTC το ξέρει αυτό…

Η αγγλική αστυνομία συνεργάζεται με την αστυνομία της ΚΚΤC ; Δεν υπάρχει κάποια τέτοια πληροφορία…

Πάντως με την ελληνοκυπριακή αστυνομία συνεργάστηκαν. Μάλιστα ετοίμασαν από κοινού λίστα καταζητούμενων…

Ο Χασάν Ακαρτσαγί καταζητείται για εμπόριο ναρκωτικών…Και ο Μεχμέτ Σαλίχ για εμπόριο ναρκωτικών…

Κοιτάξτε τι δηλώνει ο Άσκροφτ-επικεφαλής του Τμηματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Αγγλίας : Τα άτομα αυτά που πιστεύεται πως είναι ένοχα, για να αποφύγουν την δικαιοσύνη βλέπουν την Κύπρο ως ένα μέρος όπου θα καταφύγουν, αλλά πιστεύω πως με την βοήθεια του λαού της περιοχής και των Άγγλων που ζούνε εκεί δεν θα μπορέσουν να διαφύγουν περισσότερο¨.

Λες και δεν μας έφταναν οι εγκληματικοί τύποι εδώ, μας βρέχει και από έξω… Όποιος διαπράττει κάποιο έγκλημα σε εμάς έρχεται…Με αυτή την κατάσταση είναι δυνατόν να δει καλό αυτό το νησί ;

Όχι παράδεισος, κόλαση γίνεται…

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα 6/9/2012

Previous Article

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ…

Next Article

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *