TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο αιώνιος ¨άρπαγας¨ της περιοχής μας τονίζει τα δικαιώματα του-Δηλώσεις Τούρκου ΥΠΕΞ περί Κύπρου

0 σχόλια Share:

………………
Λόγω της γεωπολιτικής θέσης της χώρας μας έχει ζωτική σημασία η ικανότητα πρόβλεψης και διαχείρισης κρίσεων,, όπως και των εύθραυστων και τρωτών σημείων.
Στην Ανατολική Μεσόγειο που είναι το σημείο ένωσης τριών ηπείρων, δεν θα επιτρέψουμε να πετύχουν βήματα τα οποία δεν λαμβάνουν υπόψη τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων. Μετά από το πλοίο μας Φατίχ, που δραστηριοποιείται στην υφαλοκρηπίδα μας, τις εργασίες του άρχισε και το πλοίο γεωτρήσεων Γιαβούζ, στις περιοχές όπου παραχωρήθηκαν άδειες από την Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου.
Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση την ενέργεια που ξοδεύει για να αποβάλλει Τουρκία τη χρησιμοποιήσει με σωστό τρόπο, η Τουρκία θα γίνει μέλος της Ε.Ε. και η Ε.Ε. θα καταστεί ένας πολύ πιο ισχυρός παίκτης.
…..
Εμείς πάντοτε και σε κάθε είδους συνθήκες Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου. σε ένα νομικό θέμα όπως οι περιοχές θαλάσσιας ευθύνης, η Ε.Ε. που είναι μία πολιτική οργάνωση, δεν μπορεί να κινείται σαν δικαστήριο. Δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να σεβαστούμε τα δήθεν μέτρα της ΕΕ. Η Κύπρος είναι ο εθνικός μας αγώνας. Η πολιτική ισότητα και ασφάλεια του τουρκοκυπριακού λαού με τον οποίον η μοίρα μας έφερε σε ενότητα είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο. Κανένα μοντέλο επίλυσης που έχει αυτά τα θεμέλια δεν το αποκλείουμε. Ούτε επιβάλλουμε κάποιο μοντέλο επίλυσης. Δείξαμε διαπραγματεύσεις εστιασμένες στο αποτέλεσμα. Αλλά δεν έχει κανένα νόημα να αρχίζουμε μία νέα διαδικασία μόνο για να γίνονται διαπραγματεύσεις. Επιθυμούμε να βλέπουμε την Ελλάδα ως εταίρο στο επίπεδο του win-win σε όλα τα θέματα. Το έθνος μας σε όσους του τείνουν χείρα φιλίας, ανοίγει την καρδιά του. Ελάτε να εργαστούμε από κοινού για την ευημερία της περιοχής μας και των λαών μας. να μετατρέψουμε την Ανατολική Μεσόγειο σε μία λεκάνη ειρήνης ευημερίας και συνεργασίας. Για αυτό τον λόγο το μήνυμά μας προς όλους όσους έχουν ενδιαφέρον στην περιοχή είναι . Να βρεθεί πεδίο συνεργασίας μαζί μας να κερδίσουν όλοι.

……………

https://www.sondakika.com/haber/haber-disisleri-bakani-cavusoglu-dunya-nin-uc-kitasinin-12307807/

5/8/2019

Σχ: Ήρθε ο ληστής στο σπίτι σου (τον κάλεσαν κάποιοι συγγενείς σου) και με τα όπλα άρπαξε το 38% του σπιτιού σου, ενώ βίασε και έκαψε τα παιδιά σου. Και τώρα που στο εναπομείναν μέρος του σπιτιού σου εσύ βρήκες νερό, ο ληστής σου λέει να διαπραγματευτείτε για το νερό που βρήκες…Και στο λέει ενώ κρατά στα χέρια του τα όπλα πάλι…

Η απόφαση είναι δική σου…

Previous Article

Καμπάνια #freeDemirtas στα σόσιαλ μίντια για τον φυλακισμένο Κούρδο ηγέτη.

Next Article

Συριακός στρατός : ¨Η Τουρκία δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Ιντλίμπ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *