Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Βάρβαρη, μεσαιωνική και ασεβής η στάση των αρμοδίων της Κύπρου¨

1 Comment Share:

Η εντολή των αρμοδίων της ελληνοκυπριακής κυβέρνησης να σκίσουν τη σελίδα όπου περιγράφεται ο Νικηφόρος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, αποτελεί έκφραση της εχθρότητας των διοικούντων του ελληνοκυπριακού τομέα προς τις αξίες που εκπροσωπεί ο Ατατούρκ.
Καταγγέλλουμε αυτή την ασέβεια που έγινε προς τον ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας Ατατούρκ και μέσω του Ατατούρκ προς το τουρκικό έθνος. Αυτή η εχθρική στάση αποτελεί μια μεσαιωνική προσέγγιση προς την προσέγγιση “Ειρήνη στην χώρα, ειρήνη στον κόσμο” που εκπροσωπεί ο Ατατούρκ.

Αυτή η βάρβαρη προσέγγιση των αρμοδίων της ελληνοκυπριακής διοίκησης αποτελεί σαφή ένδειξη αδιαλλαξίας τους στο θέμα της συμβίωσης με τους Τουρκοκύπριους.

Η πρόταση του ηττημένου στον πόλεμο ηγέτη της Ελλάδας Βενιζέλου για να είναι υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης ο νικητής στον πόλεμο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ είναι μία ιστορική πραγματικότητα. Υπενθυμίζουμε στους Έλληνες και Ελληνοκύπριους ηγέτες αυτή την ιστορική κληρονομιά και τους καλούμε να την αντιμετωπίσουν.

Αυτοί οι οποίοι επιδεικνύουν ασέβεια προς τον νικηφόρο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ θα βρίσκουν πάντοτε απέναντί τους την Τουρκική Δημοκρατία και το τουρκικό Έθνος. Κανείς δεν μπορεί σκίζοντας βιβλία ιστορίας να σβήσει από την ιστορία τον Ατατούρκ που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα καταπιεσμένα έθνη.

Εκπροσωπος του κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ

Previous Article

Έμμεση απειλή Ακάρ κατά της Ελλάδας !

Next Article

¨Η Ελλάδα εφαρμόζει καταπιεστικά μέτρα σε βάρος της τουρκικής μειονότητας που ζει στην Δυτική Θράκη τη Ρόδο και την Κω¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Μια χαρά κόβει η τουρκία σελίδες απ’ τα βιβλία που πάνε στους Εγκλωβισμένους Ε/Κ της Καρπασίας Όμηρε. Δες τα χάλια της δικής σου χώρας λοιπόν και άσε τους άλλους. Κατηγορείς μια πολιτισμένη χώρα ότι κάνει βαρβαρότητες που δεν δικαιούται γιατί είναι πολιτισμένη αλλά η τουρκία δικαιούται να κάνει ότι θέλει γιατί είναι βάρβαρη; Ντροπή στο Ελληνικό σου όνομα.

    Υ.Γ. Αφού ο Βενιζέλος ήταν ηττημένος στον πόλεμο, όπως γράφει εκεί, γιατί η τουρκία έχει κολλήσει εμμονικά με το Αιγαίο; Μήπως γιατί δεν πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα, μα οι Έλληνες πέταξαν τους τούρκους έξω από τη θάλασσα; Μήπως κατάλαβαν πως για να πάρουν 40.000 τ. χλμ σε Σμύρνη και Αν. Θράκη, η τουρκία έχασε σχεδόν 1,3 εκατομμύρια τ. χλμ σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή; Μήπως τα 10 από τα 16 εκατ. πολιτών της τουρκίας το 1922 ήταν εξισλαμισμένοι που ήλθαν πρόσφυγες από άλλες χώρες και σε συνδυασμό με τους εξισλαμισμένους της Ανατολίας όλοι αυτοί δεν έχουν σχέση με τον Άρπ Ασλάν και δεν είναι τούρκοι; Χμμ. Αναρωτιέμαι πως κατάφερε κι έλεγξε εκείνο το πολυφυλετικό μωσαϊκό ο Κεμάλ. Τι άνθρωποι ελέγχουν πολυεθνικές ανά το παγκόσμιο.. Και είχε και τόσους πολλούς στη Θεσσαλονίκη.. Τι άνθρωποι είναι αυτοί, στο μυαλό μου το έχω..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *