Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Χιλιάδες Κύπριοι πέρασαν (για ψώνια οι περισσότεροι) στα κατεχόμενα στο πρώτο 24ωρο….

1 Comment Share:

Συνολικά 7.455 διελεύσεις έγιναν από και προς τις ελεύθερες περιοχές κατά το πρώτο 24ωρο επαναλειτουργίας των οδοφραγμάτων. Διακινήθηκαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές 3.551 άτομα και από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές 3.904 άτομα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6 το πρωί του Σαββάτου, η διακίνηση στα 7 σημεία διελεύσεων που ελέγχει η Δημοκρατία είχε ως εξής:

Από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου,από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές διακινήθηκαν 1.905 άτομα και από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές 2.058 άτομα.

Από το οδόφραγμα Λήδρα Πάλας, από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές 178 άτομα και από τις ελεύθερες περιοχές προς τις κατεχόμενες 189.

Από το οδόφραγμα της οδού Λήδρας από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές 686 άτομα και από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές 748.

Από το οδόφραγμα του Αστρομερίτη από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές 335 άτομα και από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές 505 άτομα.

Από το οδόφραγμα Λεύκας, από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές 16 άτομα και από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές 20 άτομα.

Από το οδόφραγμα του Λιμνίτη, από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές διακινήθηκαν 212 πρόσωπα και από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές 112 άτομα.

Τέλος από το οδόφραγμα της Δερύνειας, το τελευταίο 24ωρο διακινήθηκαν από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές 219 άτομα και από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές 272 άτομα.

Να σημειωθεί ότι δύο ακόμη σημεία διελεύσεων στα Στροβίλια και το Πέργαμος, η διακίνηση γίνεται υπό τον έλεγχο των Βρετανικών Βάσεων.

sigmalive.com   5/6/2021

Σχ. : Όλοι αυτοί οι χαζο@@@ούμενοι που πάνε και ψωνίζουν από εκεί για ποιο λόγο πρέπει να έχουν πολιτικά δικαιώματα ;

Previous Article

¨Η Ελλάδα η χώρα που τη ρευστοποιεί πληθυσμιακά η εχθρική της γείτων και αυτή χαίρεται που γίνεται πολυπολιτισμική¨!

Next Article

Άσκηση απόβασης για που άραγε ;…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Εντάξει, λίγο παραπλανητικός ο τίτλος, εννοώ, 4000 Ε/Κ πήγαν και 3500 Τ/Κ ήλθαν. Το διάβασα και νόμσα πήγαν 7500 Ε/Κ με άδεια χέρια και γύρισαν βαστώντας όλο τον Πενταδάκτυλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *