Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δικαίωμα κατάκτησης κι αυτό…

0 σχόλια Share:

Τουρκοκυπριακή πόλη-φάντασμα έχει ανοίξει ξανά σχεδόν, λέει αξιωματούχος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βόρειας Κύπρου, αναφέρει ότι το άνοιγμα της εγκαταλελειμμένης πόλης βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Ένας ανώτερος Τουρκοκύπριος αξιωματούχος δήλωσε την Πέμπτη ότι η επανέναρξη της εγκαταλελειμμένης πόλης Μάρας – άδεια για δεκαετίες – προχωρά και τώρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με το Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων-ΤΑΚ Κύπρου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της KKTC, Κουντρέτ Οζέρσεϊ, δήλωσε ότι οι επιτόπιες προσπάθειες ήταν στο τελευταίο τους στάδιο στο πλαίσιο συμφωνίας που υπεγράφη με το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Μεσογείου.

Η δήλωση του Οζέρσεϊ, ο οποίος είναι επίσης υπουργός Εξωτερικών της KKTC, ήρθε κατά την επίσκεψή του στον Ισμαήλ Αρτέρ-δήμαρχο της ανατολικής πόλης  Αμμοχώστου.

H Αμμόχωστος είναι σήμερα μια πόλη-φάντασμα όπου απαγορεύεται η είσοδος, εκτός από το τουρκικό στρατιωτικό προσωπικό που είναι τοποθετημένο στην KKTC.

…………..

Yenisafak 03/07/2020

 Σχ.: Το ψευδοκράτος βρίσκεται στο τελικό στάδιο να «ανοίξει» την «εγκαταλελειμμένη» πόλη Βαρώσι. Γιατί να μην το κάνουν ; Προφανώς η λογική τους είναι όπως και στην περίπτωση της Αγίας Σοφίας. Πως απέκτησαν αυτό το δικαίωμα από την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ. Τέτοια ήταν και τέτοια είναι η πολιτική τους. Και  εμείς προσέχουμε μη τυχόν ρευτούμε και παρεξηγηθούν…

Previous Article

Λεφτά υπάρχουν για τους ¨νέους Έλληνες¨…

Next Article

Δένδιας: ¨Αν πραγματοποιηθούν οι εξαγγελθείσες τουρκικές έρευνες, ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *