Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκ Τουρκίας φοιτητές προσβάλλουν και απειλούν τους Τουρκοκύπριους στα κατεχόμενα !

No Comments Share:

Εγώ τι πίστευα ; Πώς οι εκ Τουρκίας αδερφοί μας μόνο εμάς βρίζουν. Πώς μόνο εμάς μας κατηγορούν για αχάριστους και προδότες της πατρίδας. Εμάς που αποκαλούμε την Τουρκία εισβολέα. Εμάς που δεν αγαπάμε τον Ερντογάν.
…..
Εσείς πήρατε μία απόφαση. Ότι οι φοιτητές που θα έρθουν εδώ από την Τουρκία θα μείνουν σε καραντίνα 14 μέρες . Αμάν…… Και μάλιστα ότι οι ίδιοι θα πληρώσουν τα έξοδα της καραντίνας ! Να λοιπόν που το κρέας με το νύχι ξεχώρισαν ! Και αφού εμάς μας έριχναν βροχή με πέτρες εσάς σας έριξαν βροχή από ροχαλες. Όλοι τους ξεσηκώθηκαν. .. Θα σας φάνε ζωντανούς ! Επειδή ζητήσατε χρήματα από τους φοιτητές ! Τι αχάριστους σας είπαν, τι ρεζίλια σας είπαν…
Δείτε η Γκιζεμ τι γράφει “Εμείς αυτό το τίμημα το πληρώσαμε το 1974 όταν οι πατέρες μας οι θείοι μας και τα αδέρφια μας θυσιάστηκαν. Τώρα μην δοκιμάζετε την υπομονή μας παραπάνω. Άντε μην κάνουμε ακόμα μία στρατιωτική επιχείρηση….”

Θεέ μου Θεέ μου… Ακούσατε έτσι δεν είναι; Μην μας δοκιμάζετε!  Μην κάνετε να ξεχειλίσει η υπομονή τους… Γιατί αν κάνουν ακόμα μία στρατιωτική επιχείρηση, καήκατε ! Όλοι σας θα καταστείτε λεία μαζί με τη λεία που κρατάτε στα χέρια σας…
Να, σας τα λέει και η Σειντά. Ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε : “Το τίμημα αυτό το πλήρωσαν και με το παραπάνω, ο ήρωας στην  Κύπρο πατέρας μου, οι συμπολεμιστές του και οι ήρωες μας το 1974. Τώρα εσείς από ποιον ζητάτε τίμημα; “.
…..
…..
Πραγματικά δεν σας λυπάμαι. Να δείτε τα χάλια σας…
……
Σενέρ Λεβέντ.

Tουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα  31/5/2020

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/2020%20-%20Mayis/31%20May%c4%b1s%202020.pdf

Σχ. : Ο Σενέρ Λεβέντ δίκαια ειρωνεύεται την Τ/Κ ηγεσία διότι παρά τις κολακείες προς την Τουρκία, βρέθηκαν σε αυτή την θέση. Να σε απειλούν ακόμη και οι φοιτητές μέσα στο ¨κράτος¨  σου….

Previous Article

Βγήκαν 13 σφαίρες από το σώμα του 12χρονου Koύρδου και κανένας αστυνομικός δεν τιμωρήθηκε…

Next Article

Εκατοντάδες κατεστραμμένοι τάφοι Κούρδων…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *