Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

No Comments Share:

Έστειλε την σύνταξη του στον Τσίπρα

fft107_mf5113979

Ο Oνούφριος Μιχαηλίδης που ζει στον ελληνοκυπριακό τομέα της Κύπρου, έστειλε την μηνιαία του σύνταξη στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

Ο 88 ετών Ελληνοκύπριος στέλνοντας την 506 ευρώ σύνταξη του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε πως θέλει να συμβάλει στον προϋπολογισμό της χώρας που βρίσκεται σε κρίση. Μάλιστα έγραψε και μια επιστολή προς τον πρωθυπουργό.

Ο Μιχαηλίδης στην επιστολή του, απευθύνεται στον πρωθυπουργό με τον όρο ¨σύντροφε Αλέξη¨. Σύμφωνα με το BBC-τουρκικά, ο Μιχαηλίδης στην επιστολή του γράφει πως  ¨εκτίμησης των αδιάκοπων και ηρωικών προσπαθειών να διατηρήσουν και να εξασφαλίσουν την τιμή και αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, που τόσο πολύ αψηφούν οι ισχυροί και χυδαίοι εταίροι… Ανάθεμά τους¨. Τέλος καταλήγει με την φράση Καταλήγοντας σημείωσε: «Κρατήστε ψηλά, σύντροφε Αλέξη, το πανό του αγώνα για την τιμή και την αξιοπρέπεια».

Ο Μιχαηλίδης, που διατηρεί ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Λεμεσό ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι προχώρησε στην ενέργεια αυτή όταν είδε εικόνες στην τηλεόραση με ανθρώπους που περίμεναν σε ουρές στα ΑΤΜ για να βγάλουν χρήματα. Πρόσθεσε πως οι τρεις κόρες του σπούδασαν στην Ελλάδα και ότι αν ψήφιζαν στο δημοψήφισμα θα έλεγαν και αυτές ΟΧΙ.
……………..

Ο βοηθός του Τσίπρα επικοινώνησε μαζί του και τον ευχαρίστησε

……………..

Εφ. Ραντικάλ 8/7/2015

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΙΦΤΑΡ ΣΤΟΝ ΚΕXΡΟ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ (….) ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Next Article

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *