Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μετά μας φταίνε οι Τούρκοι ; …

No Comments Share:

Αισχρή και απαράδεκτη τοποθέτηση από επίκουρο καθηγητή ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μια από τις πολλές δημοσιεύσεις όπου δείχνει την προσωπική και κομματική του εμπάθεια με οτιδήποτε το ελληνικό.

Ο πρώην υποψήφιος του ΑΚΕΛ, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσα “guts” διαθέτει (κατά τη δική του έκφραση), στοχοποιεί τη νεολαία της Κύπρου μας, που ανήμερα της μαύρης επετείου καταδίκης του ψευδοκράτους βρισκόταν στα οδοφράγματα και διαδήλωνε ενάντια στην τουρκική κατοχή, εκφράζοντας μάλιστα με αισχρό τρόπο την ικανοποίησή του αν επέστρεφαν δολοφονημένοι οι Ελληνόψυχοι νέοι, μέσα σε “κασιούες”, από τα κατεχόμενα.

Ο εν λόγω κύριος, παλαιότερα είχε πει ότι «θα κόβει φοιτητές που στηρίζουν συγκεκριμένο Κίνημα για τις πεποιθήσεις τους, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους στο μάθημα».

Καλούμε δημόσια, την πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κύπρου να λάβει τα απαραίτητα πειθαρχικά μέτρα απέναντι στον εν λόγω ρατσιστή (κατά των Ελλήνων) καθηγητή, ο οποίος για πολλοστή φορά εκφράζει δημόσια το μίσος και την προσωπική του εμπάθεια κατά μιας σημαντικής μερίδας φοιτητών με την οποία διαφωνεί.

Κύπρος Πατρίδα μου

Facebook  22/11/2019

Σχ: Το χειρότερο εξ αυτών που λέει ο ¨σοφός” καθηγητής είναι αυτό στην τελευταία πρόταση . Αφού καλεί (ειρωνικά φυσικά) τους νέους να πάνε να κατεβάσουν την τ/κ σημαία που κυματίζει στην Κερύνεια, γράφει πως ο ίδιος αναλαμβάνει να πληρώσει και τις ¨κάσες¨ με τις οποίες θα τους στείλουν πίσω !!!

Τόση εμπάθεια και μίσος ! 

Κύριε καθηγητά να είσαι σίγουρος όμως, πως αυτά για τα σκατά και τα καναρίνια, με μεγαλύτερη ευχαρίστηση τα κάνουμε σε κάποιους ελληνόφωνους παρά σε τουρκόφωνους….

Να σε χαίρονται οι φοιτητές σου και οι εργοδότες σου !

Υπήρξε και υποψήφιος του ΑΚΕΛ….

Previous Article

Τούρκος υπουργός Αμύνης : Αν δεν έρθουν τα F-35…

Next Article

Βίντεο από χτύπημα του HPG σε όχημα του τουρκικού στρατού

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *