Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ…

1 Comment Share:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο Ιρσέν Κιουτσούκ μίλησε σχετικά με την Ευρωπαϊκή προεδρία της Ρωμαίικης διοίκησης

Ο πρωθυπουργός της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου Ιρσέν Κιουτσούκ , σημείωσε πως είναι απαράδεκτο να αναλάβει την εναλλασσόμενη προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ρωμαίικη Διοίκηση, εφόσον δεν έχει βρεθεί μια περιεκτική λύση στο Κυπριακό και ότι αυτό αντιτίθεται στην ίδρυση της κοινότητας και στην ιδεολογία της ύπαρξης της.

Ο πρωθυπουργός Kιουτσούκ στις δηλώσεις που προέβη, σχετικά με την Ευρωπαϊκή προεδρία της Ρωμαίικης Διοίκησης, διατύπωσε πως έχει προκαλέσει απογοήτευση στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, η ανοχή των χωρών μελών της Ένωσης στο να αναλάβει την προεδρία μια διχοτομημένη χώρα.

Υπενθυμίζοντας ο πρόεδρος ότι οι πρωταρχικοί στόχοι των Τουρκοκυπρίων κατά τη διάρκεια της προεδρίας των Ρωμιών, είναι η Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και η ενδυνάμωση των κοινών αξιών της Ευρώπης, σημείωσε πως η επιθυμία τους είναι να μην επαναληφθούν ξανά τα λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν και ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να κρατήσει τους λόγους που είχε δώσει θυμίζοντας ότι η κατάσταση στη νήσο δεν είναι κανονική και είπε ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας της Ευρωπαϊκής προεδρίας της Ρωμαίικης διοίκησης θα πρέπει να τους πείσουν για την επίλυση του Κυπριακού.

TRT 5/7/2012

Σχόλιο : Φυσικά και δεν είναι κανονική η κατάσταση. Ας ξεκουμπιστούν λοιπόν τα στρατά τους μαζί με τον πρόεδρο –έποικο- στα κατεχόμενα και όλα τα άλλα μπάζα –έποικους- που κουβάλησαν στο νησί μας.

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

Next Article

¨Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *