Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ¨σκλάβος¨ της Άγκυρας δηλώνει: ¨Η Κύπρος δεν έχει δικαίωμα να κάνει συμφωνία με τη Γαλλία¨ !

No Comments Share:

Αντίδραση από την KKTC στην κίνηση της Γαλλίας στην Νότια Κύπρο: “Τι δουλειά έχει η Γαλλία ;

Μετά από την ένταση που υπήρξε στην Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώθηκε πως πολεμικά πλοία του γαλλικού στόλου θα αγκυροβολούν όποτε θέλουν, στα λιμάνια της Λεμεσού και του Μάρι στη νότια Κύπρο. Ο πρωθυπουργός της KKTC Ερσίν Τατάρ, αντιδρώντας στην κίνηση της Γαλλίας δήλωσε “Τι δουλειά έχει η Γαλλία στην Κύπρο;”.
……
Στις ειδήσεις αναφέρεται πως η ελληνοκυπριακή διοίκηση βλέπει θετικά την στροφή της Γαλλίας προς την Κύπρο ενώ αναφέρεται πως η Γαλλία θα προστατεύσει τους Ελληνοκύπριους ενάντια σε επιθέσεις στο μέλλον. Σύμφωνα με τα ελληνοκυπριακά ΜΜΕ, πολεμικά αεροσκάφη της Γαλλίας θα χρησιμοποιούν τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ KKTC
Σε δήλωση που έκανε προς το πρακτορείο ειδήσεων DHA, ο πρωθυπουργός της KKTC Ερσίν Τατάρ,. Σχολίασε πως η στάση της Γαλλίας είναι απαράδεκτη. Ο Τατάρ είπε πως η ελληνοκυπριακή διοίκηση δεν έχει δικαίωμα να κάνει συμφωνία με τη Γαλλία και πρόσθεσε πως”κανείς δεν πρέπει να παίζει με την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Τι δουλειά έχει στην Κύπρο η Γαλλία;”.

https://www.haber7.com/dunya/haber/3001097-fransanin-guney-kibris-hamlesine-kktcden-tepki-fransanin-ne-isi-var

4/8/2020

Σχ. Μάλιστα… Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι η τουρκική εισβολή και κατοχή, αλλά το ότι η Κύπρος συνάπτει συμμαχία με τη Γαλλία. Και σύμφωνα με τα μυαλά κάποιων, θα έπρεπε να ρωτήσουμε και τους εισβολείς για αυτό !
Ουστ ρε !

Να μας συγχωρέσουν οι φίλοι  & φίλες μας από την Κύπρο που χρησιμοποιήσαμε τον όρο ¨ελληνοκυπρική διοίκηση¨, αλλά αυτό ακριβώς είπε ο ¨σκλάβος¨ του Ταγίπ…

Previous Article

Συνελήφθη Αλγερινός για δις βανδαλισμό ναού σε μια εβδομάδα !

Next Article

Δέρνοντας μέχρι λιποθυμίας την τυφλή σύζυγο μπροστά στα 3 παιδιά – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *