Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Επίθεση από τους ΑΚΕΛικούς κατά της υπέροχης Ελένης Σιούφτα

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   25/3/2021

Ακελικοί μισέλληνες επιχείρησαν να φιμώσουν ξανά την Ελληνοκύπρια εκπαιδευτικό, εικαστικό και λογοτέχνη Ελένη Σιούφτα. Η εκκλησιαστική επιτροπή του Δήμου Αθηένου (Λάρνακα) ανέθεσε στην εκπαιδευτικό Ελένη Σιούφτα να εκφωνήσει τον πανηγυρικό λόγο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Ακελικοί μισέλληνες επιχείρησαν να την φιμώσουν αποστέλλοντας επιστολές στον Μητροπολίτη Τριμυθούντος, στον Δήμο Αθηαίνου και στην Εκκλησιαστική Επιτροπή Αθηαίνου μιλώντας απαξιωτικά για την εκπαιδευτικό .

Δε δίστασαν μάλιστα να την κάνουν πρωτοσέλιδο στην ανθελληνική τους εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ “Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Αθηένου η πληροφόρηση ότι κύρια ομιλήτρια στις επικείμενες εκδηλώσεις για τις εθνικές εορτές θα είναι η εκπαιδευτικός Ελένη Σιούφτα

Η εκπαιδευτικός έχει μπει στο στόχαστρο του Ακέλ από τον Οκτώβρη του 2018 όταν εκφώνησε ομιλία της για την επετειο της 28ης Οκτωβριου 1940. Παρά τη σωρεία ΑΗΘΙΚΩΝ επιθέσεων στα Μ.Μ.Ε, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα , η εκπαιδευτικός συνεχίζει τον αγώνα της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ του υπόδουλου κυπριακού ελληνισμού με το έργο της.

Εμείς που γνωρίζουμε την Ελένη, φυσικά και την στηρίζουμε απόλυτα και ξέρουμε πως δεν πτοείται από αυτά.

Άλλωστε από αυτούς που κορόιδευαν  τους ήρωες της ΕΟΚΑ τι να περιμένει κανείς ;…

Οι Τούρκοι έχουν μια ωραία φράση : ¨Άθεα σ@υλιά τι να περιμένει η πατρίδα από εσάς; ¨…

Previous Article

Πρόεδρος της βουλής Σεντόπ : ¨(H Τουρκία) μπορεί να αποσυρθεί και από άλλες διεθνείς συμφωνίες όπως η συνθήκη του Μοντρέ¨ !

Next Article

H Σοφία της Ελλάδας μας !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *