Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δοτός ΠΘ των κατεχομένων : ¨Ο υπουργός Εξωτερικών της μητέρας πατρίδας μας, τον έβαλε (Δένδια) στη θέση του

1 Comment Share:

Ο πρωθυπουργός Σανέρ τόνισε πώς επί 53 χρόνια συζητείται η ομοσπονδία ως λύση για το Κυπριακό θέμα και δεν κατέληξε σε αποτέλεσμα, ενώ ο τουρκοκυπριακός λαός δεν έχει ακόμη 53 χρόνια να ξοδέψει πάνω στο τραπέζι και δήλωσε πως :
“Αποτελεί ανάγκη να τεθεί μαζί με την μητέρα πατρίδα Τουρκία ένα νέο μοντέλο δύο κυρίαρχων και ισότιμων κρατών.
…..
Ο πρωθυπουργός Σανέρ, ερωτηθείς σχετικά με την σκληρή απάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου απέναντι στην επιθετική στάση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δένδια, ανέφερε πως η απάντηση Τσαβούσογλου προς τον Δένδια ήταν καίρια και αντιμετωπίστηκε με ικανοποίηση από τον τουρκοκυπριακό λαό.

Ο πρωθυπουργός Σανέρ περιέγραψε πως η Τουρκία το 1974 κάνοντας χρήση του δικαιώματος ως εγγυήτρια δύναμη επενέβη στο νησί και με την επέμβαση αυτή διασφαλίστηκε η λύση, αλλά το ότι μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε πολιτική λύση έχει ως κυριότερο αίτιο ότι οι Ελληνοκύπριοι θεωρούν τον εαυτό τους ως μόνο κυρίαρχο στο νησί και δεν θέλουν να μοιραστούν τίποτε με τους Τουρκοκυπρίους.

Ο πρωθυπουργός Σανέρ είπε πως “Τον Δένδια- υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας-χώρας που με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει κακομάθει, με την απάντηση που του έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της μητέρας πατρίδας μας Τουρκικής Δημοκρατίας, τον έβαλε ακριβώς στη θέση του”

Ιστοσελίδα του δοτού πρωθυπουργού των κατεχομένων Σανέρ

https://basbakanlik.gov.ct.tr/BASIN-VE-HALKLA-%C4%B0L%C4%B0%C5%9EK%C4%B0LER/BASIN-A%C3%87IKLAMALARI/ba%c5%9fbakan-ersan-saner-tgrtde-sorulari-yanitladi

19/4/2021

Σχ. : Προφανώς τέτοια κείμενα που δημοσιεύονται  στα κατεχόμενα προφανώς περνάνε από έλεγχο του τουρκικού ΥΠΕΞ. Ο έρμος ο δήθεν πρωθυπουργός, απλά τα υπογράφει και επιχαίρει. Όπως όλα τα πιστά σκυλάκια απέναντι στους αφέντες τους…

Previous Article

¨Τα υπουργεία Άμυνας Τουρκίας και Ελλάδας έφτασαν σε συμφωνία…¨

Next Article

Ενοχλούνται από την πολιτική του Δένδια, από τις αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. ποιος έβαλε ποιον, που και τι είναι μια συζήτηση που η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να κάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρακολουθώντας τις απελπισμένες δηλώσεις σας να πείσετε τους ιθαγενείς σας και τον εαυτό σας – πρωτίστως- πρέπει να σας έφτασε μέχρι το λαιμό.
    Περαστικά σας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *