Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΡΧΕΤΑΙ

No Comments Share:

Μαύρο σύννεφο έρχεται από την απέναντι ακτή !

Με δεισιδαιμονίες ! Με οπισθοδρόμηση ! Με έχθρα για τον Ατατούρκ ! Έρχεται καταπάνω μας από την απέναντι ακτή ! Καθώς εμείς ασχολούμασταν με την ανεξαρτησία, κάποιοι κατέστρεψαν τις μεταρρυθμίσεις του τρανού ηγέτη Ατατούρκ.

Κατάμαυρο σύννεφο έρχεται καταπάνω μας από την απέναντι ακτή. Σύννεφο με αμόρφωτους και οπισθοδρομικούς ! Με αυτούς που εκμεταλλεύονται την θρησκεία ! Ένα σύννεφο σκοτεινό από τις ανάσες αυτών που εκμεταλλεύονται πολιτικά την θρησκεία. Άλλος χρόνος δεν χρειάζεται ! Σύντομα θα έχουν τυλίξει την Κύπρο σαν χταπόδι με τα πλοκάμια τους. Σύντομα ίσως θα ανατραπούν και τα αγάλματα του Ατατούρκ από τις πλατείες. Άραγε ο Τουρκοκύπριος αντιλαμβάνεται γιατί σε κάθε γωνιά επιδιώκεται να κατασκευαστεί τζαμί ; Αντιλαμβάνεται άραγε γιατί εμάς μας λένε ¨άθρησκους¨ ; Άραγε ο Τουρκοκύπριος αντιλαμβάνεται ότι οπισθοδρόμηση και δημοκρατία δεν μπορούν να συνυπάρξουν ;

Αντιλαμβάνεται μήπως ότι δεν υπάρχει άλλη έξοδος από την ένταξη μας στην Ε.Ε. ;

Ή μήπως προτίθεται να παραδοθεί στο κατάμαυρο σύννεφο ; Ο κίνδυνος είναι μεγάλος ! Είναι πολύ μεγάλος ο κίνδυνος είτε να μην αντιληφτούν που οδηγούμαστε, είτε ακόμη χειρότερο, να δούνε και να αγνοήσουν τον κίνδυνο ! Είναι σαφές ότι πρόκειται για κάτι το οργανωμένο ! Η βόρεια Κύπρος θα παραδοθεί στο ¨κατάμαυρο σύννεφο¨.

…………….

Εφ. Κίμπρισλι 28/12/2012

Καρτάλ Χαρμάν

Previous Article

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ SISECAM

Next Article

TO ¨ΑΜΑΡΤΗΜΑ¨ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *