Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

No Comments Share:

Ο Μποζκίρ για την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας στην ΕΕ

9579862668bozkrgneykbrs
«Δεν θα επιτρέψουμε επ’ ουδενί να θέσει η Διοίκηση της Νότιας Κύπρου υπό πίεση τη διαδικασία αυτή», είπε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και επικεφαλής διαπραγματευτής με την Ευρωπαϊκή Ένωση, Βολκάν Μπόζκιρ, μίλησε για τα βήματα που έκανε η Τουρκία κατά τη διαδικασία της απαλλαγής της βίζας και τους ευρωπαϊκούς επαίνους για την Τουρκία.

«Πρόκειται για μια διαδικασία που προχωρά δίχως προβλήματα», είπε ο Μπόζκιρ αναφερόμενος στην έκθεση της ΕΕ για την βίζα όσον αφορά την Τουρκία.

Ο υπουργός αναφερόμενος στη στάση της Νότιας Κύπρου να εμποδίσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις Τουρκίας-ΕΕ είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν θα επιτρέψουμε επ’ ουδενί να θέσει η Διοίκηση της Νότιας Κύπρου υπό πίεση τη διαδικασία αυτή».

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων δήλωσε επίσης τα παρακάτω:

«Περιμένουμε να απορριφθεί στην ΕΕ το αίτημα της Διοίκησης της Νότιας Κύπρου να μην ανοίξει τα ενταξιακά κεφάλαια. Εμείς θα συνεχίσουμε τη διαδικασία με την ίδια αποφασιστικότητα που την ξεκινήσαμε. Κατά την επόμενη διετία θα έρθουμε στο σημείο τόσο να έχουμε ανοίξει όσο και να έχουμε κλείσει όλα τα κεφάλαια»

TRT  22/10/2014

Σχ : Προσέξτε αλαζονία. Από την μια κατέχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ το 37% της Κύπρου και μεταφέρουν εκεί εποίκους  και από την άλλη δείτε τι ορολογία χρησιμοποιεί…

Previous Article

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Next Article

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΜΠΑΝΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *