Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

No Comments Share:

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-KKTC

Ο Μπεσίρ Αταλάι ανακοίνωσε το περιεχόμενο του πρωτόκολλου

Υπογράφηκε πρωτόκολλο οικονομικής και χρηματοπιστωτικής συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας και Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (KKTC).

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι ανακοίνωσε πως με το πρωτόκολλο που υπογράφηκε και το οποίο θα ισχύσει από το 2013 και θα διαρκέσει τρία χρόνια, η Τουρκία θα προσφέρει οικονομική βοήθεια τριών δισεκατομμυρίων λιρών στην KKTC.

Ο Mπεσίρ Αταλάι, πρόσθεσε πως για να εξασφαλιστεί μια υγιή δομή διοίκησης της δημόσιας δαπάνης στην KKTC, θα εξασφαλιστεί πρόσθετη βοήθεια ύψους 300 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Αντιπρόεδρος υπογραμμίζοντας πως το πρόγραμμα που προβλέπει το πρωτόκολλο έχει προετοιμαστεί εξολοκλήρου από την KKTC και τόνισε πως η υποστήριξη της Τουρκίας προς την KKTC θα συνεχιστεί.

«Όπως και να λήξουν οι διαπραγματεύσεις στη νήσο, ο Τουρκικός λαός της Κύπρου θα συνεχίζει να ζει με γαλήνη και ευημερία», είπε ο Αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης και υπενθύμισε την στήριξη της Τουρκίας για τις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται μεταξύ των δύο κοινοτήτων της Κύπρου, στα πλαίσια της Γενικής Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών.

TRT 5/12/2012

Σχ : Προσέξτε πως ο Τούρκος υπουργός δεν κάνει λόγο για ¨τουρκοκυπριακό λαό¨, αλλά για ¨τουρκικό λαό¨ στην Κύπρο. Ε βέβαια, τόσα χρόνια κουβάλησαν όλα τα μπάζα τους εκεί, αλλοίωσαν την πληθυσμιακή βάση στο νησί, τώρα γιατί να μιλάνε για Τουρκοκύπριους ; Μιλάνε για Τούρκους. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς, τι διαπραγμάτευση να γίνει με αυτούς όταν ακόμη και την ώρα που συνομιλείς αυτοί μοιράζουν υπηκοότητες ;

Previous Article

1200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΥΡΕΣ !

Next Article

ΑΡΘΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *