Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δηλώσεις Τουρκοκύπριου ηγέτη για τις σχέσεις των κατεχομένων με την Τουρκία…

0 σχόλια Share:

“Δεν θέλουμε σχέση διευθυντή-υπαλλήλου”

Ο ΠτΔ Μουσταφά Ακιντζι δήλωσε: ” Ο λαός μας δεν εγκρίνει μία σχέση στην οποία κάποιος βλέπει αυτή αφ’ υψηλού τον Τ/Κ λαό, όπως και τις συμπεριφορές που παραπέμπουν σε σχέση διευθυντή υπαλλήλου, ο λαός μας επιθυμεί μία πολιτισμένη σχέση βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη…Ο τουρκοκυπριακός λαός δεν εγκρίνει μία ανθυγιεινή και ανισόρροπη σχέση με την Τουρκία.”

Ο Ακιντζί εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι στην Συρία κατέληξαν σε διπλωματία και διάλογο και πρόσθεσε πως “Επιθυμώ να γίνει γνωστό πως ο τουρκοκυπριακός λαός ως σύνολο, δεν θέλει τίποτα άλλο, παρά η Τουρκία να έχει ασφαλή σύνορα, να γλιτώσει από τον μπελά της τρομοκρατίας και να είναι μία χώρα χαρούμενη και γαλήνια”.
…..
Πιστεύω πως το εκ νέου χτίσιμο των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Συρίας είναι απαραίτητο για την μόνιμη Ειρήνη και Γαλήνη στην περιοχή. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η μεγαλύτερη μου επιθυμία είναι η βελτίωση των σχέσεων της Τουρκίας με όλες τις χώρες της περιοχής αρχίζοντας από τη Συρία όπως και απομάκρυνση των προβλημάτων που υπάρχουν με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μία Τουρκία με ισχυρές σχέσεις έχει σημασία για τον τουρκοκυπριακό λαό.¨
…..

http://www.yeniduzen.com/amir-memur-iliskisi-istemiyoruz-120248h.htm

24/10/2019

Σχ: Ο Ακιντζί μπορεί να ακούγεται λογικός αλλά σίγουρα δεν είναι επιθυμητός από την Τουρκία και στις επόμενες εκλογές εκεί….

Δυστυχώς αυτό το μόρφωμα στον βορά της Κύπρου είναι έτσι δομημένο που θα τον ¨αποβάλει¨ από την πολιτική σκηνή…

Άλλωστε και να έμενε τι βαρύτητα έχουν οι δηλώσεις και οι αποφάσεις κάποιου που δεν μπορεί να πάρει οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση αν δεν ρωτήσει το ¨αφεντικό¨ του ; …

Previous Article

H Volkswagen αποφάσισε : ¨Τουρκία¨…

Next Article

Βίντεο-Έπαινοι του Ερντογάν για αυτούς…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!