Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Λύσσαξε το ¨μαντρόσκυλο¨ του Ταγίπ κατά του Τ/Κ Ακιντζί…

No Comments Share:

Ο Μουσταφά Ντεστιτζί-πρόεδρος του Κόμματος της Μεγάλης Ενότητας, δήλωσε πως ο ΠτΔ της KKTC πρέπει ¨Επειγόντως να απομακρυνθεί¨.

…………….

O Ντεστιτζί στην δήλωση του είπε : ¨ Ο υποτιθέμενος ΠτΔ της KKTC-ιδιοκτήτης των προδοτικών και άθλιων δηλώσεων, πλέον δεν διαθέτει ούτε κύρος, ούτε νομιμότητα απέναντι  στην Τουρκία, το τουρκικό έθνος και εντός του Τουρκοκυπριακού λαού. Το συντομότερο πρέπει είτε να παραιτηθεί είτε να απομακρυνθεί από την θέση του¨

Ο Ακιντζί χτες είχε δηλώσει πως ¨Αν και την λέμε Πηγή ειρήνης, αυτό που τρέχει δεν είναι νερό αλλά αίμα. Για αυτό τον λόγο η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι το συντομότερο να επέμβουν η διπλωματία και ο διάλογος¨.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201910141040386802-destici-kktc-sozde-cumhurbaskani-acilen-azledilmelidir/

14/10/2019

Σχ; Η Τουρκία είναι η ίδια παντού. Δεν θέλει απλά τουρκόψυχους πολιτικούς γύρω της και στις γύρω χώρες. Θέλει δούλους, άτομα που δεν πάνε ούτε στην τουαλέτα αν δεν ρωτήσουν τον εκάστοτε εκπρόσωπο της Τουρκίας. Στην Θράκη έχουμε αρκετούς τέτοιους.

Στην Κύπρο λοιπόν ο Ακιντζί, ο οποίος τόλμησε να πει το αυτονόητο (και λίγα τους είπε) υπέστη ένα απίστευτο ¨λιντσάρισμα¨ από όλους τους τζουτζέδες του Ερντογάν. Ένας εξ αυτών είναι και ο Ντεστιτζί. Ξέρετε αυτόν που μας έχει προσβάλει ως Ελλάδα επανειλημμένα και μας τον κουβαλά η οικογένεια Σαδίκ εδώ…   

Μα τι καλός κύριος…

Εμείς ακόμη τον υποδεχόμαστε στην Ελλάδα όποτε θέλει…

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΤΕΣΤΙΤΖΙ : ¨Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΥΛΟ¨

Previous Article

Αμερικανός αξιωματούχος: ¨Είναι εμετικό ο Τραμπ να αισθάνεται άνετα με έναν άνθρωπο σαν τον Ερντογάν¨

Next Article

6 άτομα τον λιντσάρισαν και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι επειδή μιλούσε κουρδικά…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *