Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι πρόθυμοι ¨δούλοι¨ του Ταγίπ επιτίθενται στον Ακιντζί…

0 σχόλια Share:

Μία ακόμη δήλωση σκάνδαλο από τον Μουσταφά Ακιντζί:” δεν υποτάσσομαι στην Τουρκία”

Ο πρόεδρος της ΚΚΤC Μουσταφά Ακιντζί που έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις σκάνδαλο, ανέφερε πως δεν είναι εχθρός της Τουρκίας και δήλωσε :
…” Πάντoτε υποστήριξα μία σχέση αμοιβαίου σεβασμού με την Τουρκία. Από εμάς δεν βγαίνει εχθρός της Τουρκίας, να μην το παλεύουν μάταια, αλλά επίσης δεν βγαίνει και λογική του τύπου “Σήκω-κάτσε”.
Όπως δεν θέλουμε να είμαστε μία μειονότητα της Ελληνοκυπριακής πλευράς, έτσι και δεν θέλουμε να είμαστε μία υποδιοίκηση. Επιθυμούμε να ζούμε σε αυτά τα χώματα ως ένας περήφανος λαός, μέσα σε ισότητα, ελευθερία, ασφάλεια και εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου. Σε αυτές τις ευαισθησίες του λαού μας προσδοκούμε τον σεβασμό όλων. Kαι στις εκλογές μας ο μόνος ο οποίος έχει δικαίωμα λόγου είναι ο λαός μας. Και πέραν αυτού δεν δεχόμαστε καμία επέμβαση”.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/mustafa-akincidan-skandal-bir-aciklama-daha-turkiyeye-biat-etmem-1364642.html

20/8/2020

Σχ. : Η Τουρκία θέλει να έχει παντού πρόθυμους και υπάκουους δούλους. Αυτό ισχύει για την Κύπρο, για την ελληνική Θράκη και οπουδήποτε αλλού έχει “πάτημα” αυτό το ναζιστικό κράτος. Εν προκειμένω ο έρμος ο Μουσταφά δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο  κατά της Τουρκίας. Απλά αντί να είναι 100% υπάκουος, είναι 80%. Ακόμα και αυτό λοιπόν το μικρό ποσοστό η Τουρκία δεν το συγχωρεί.Και φυσικά θα παρέμβει όσο μπορεί στις εκλογές στα κατεχόμενα…

Δείτε επίσης το πως χαρακτηρίζει η φυλλάδα τις δηλώσεις αυτές. ¨Σκάνδαλο¨ τις χαρακτηρίζει. Επειδή οι ίδιοι είναι τα πρόθυμα πουταν@@@α του Ερντογάν, πιστεύουν πως έτσι πρέπει να είναι όλοι οι τουρκόφωνοι…

Previous Article

Γενί Σαφάκ : ¨Εισβολέας¨ η Ελλάδα στην δυτική Θράκη-Οι Τούρκοι να στήσουν εκεί δική τους κυβέρνηση¨

Next Article

Βίντεο-Η ¨Γαλάζια τουρκική Πατρίδα¨ που θέλει τα νησιά μας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *