Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκοκύπριος ηγέτης Ακιντζί : “Φρικτή η προοπτική σύνδεσης με την Τουρκία

No Comments Share:

Θρασεία δήλωση από τον ΠτΔ της KKTC Ακιντζί : ¨Φρικτή η πιθανότητα σύνδεσης με την Τουρκία !¨

Μιλώντας στην εφημερίδα Γκάρντιαν, ο ΠτΔ της KKTC Ακιντζί, έκανε πάλι μια θρασεία δήλωση. Ο Ακιντζί ζήτησε να βρεθεί το συντομότερο λύση για την Κύπρο. Και χαρακτήρισε ¨φρικτή¨ την πιθανότητα σύνδεσης με την Τουρκία.

Ο ΠτΔ της KKTC μιλώντας στην εφημερίδα Γκάρντιαν , προειδοποίησε πως αν η λύση της ομοσπονδίας δεν επιτευχθεί έγκαιρα, τότε η διαίρεση θα καταστεί μόνιμη. Ο Ακιντζί είπε πως οι Τουρκοκύπριοι θέλουν να διαφυλάξουν την κοσμική, δημοκρατική και πλουραλιστική τους ταυτότητα, εξέφρασε την επιθυμία να μειώσουν την οικονομική τους εξάρτηση από την Τουρκία και χαρακτήρισε ¨φρικτή¨ την προοπτική σύνδεσης τους με την Τουρκία.

……….

https://www.yeniakit.com.tr/haber/kktc-cumhurbaskani-akincidan-kustah-cikis-turkiyeye-baglanma-ihtimali-korkunc-1053354.html

8/2/2020

Σχ: Ο Ακιντζί όντως είναι λίγο πιο ανεξάρτητος από τις άλλες μαριονέτες της Τουρκίας στο νησί. Αλλά δυστυχώς παρά τις λεκτικές του διαφοροποιήσεις, παραμένει κι αυτός μια μαριονέτα της Τουρκίας. Μπορεί ενίοτε να κάνει δηλώσεις ενθαρρυντικές, αλλά όταν έρθει η ώρα της όποιας απόφασης θα κάνει κι αυτός ότι του πει η Τουρκία.

Previous Article

Ο ¨κρίσιμος πράκτορας της ΜΙΤ¨ στην Ελλάδα και οι σχέσεις του με τον διαβόητο δολοφόνο της ΜΙΤ….

Next Article

Ο Χαφτάρ χτύπησε το αεροδρόμιο της Λιβύης κι ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *