Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝTΟΥ ΤΟ ¨ΔΙΚΙΟ¨ ΤΟΥ…

No Comments Share:

 

Κείμενο του ιστολόγιου   17/3/2018

Στις 22/1/2018 στα κατεχόμενα της Κύπρου, μετά από δημόσια παρότρυνση από τον Ερντογάν, ένας όχλος από φασίστες επιτέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας Αφρίκα που αντιπολιτεύεται τον Ερτογάν και προκάλεσε ζημιές (ευτυχώς μόνο υλικές). Συνελήφθησαν 6 άτομα τα οποία τιμωρήθηκαν  σε αστείες ποινές (1-6 μήνες) ενώ στην φυλακή τους επισκέφθηκε και ο Τούρκος πρέσβης. Πέραν τούτων αναζητούνταν και άλλοι 9 για εκείνα τα επεισόδια. Δείτε λοιπόν τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που υπήρξαν σχετικά με αυτούς τους 9, όπως τις γράφει αρθρογράφος της Αφρίκα.

Ο Μουσταφά Ακιντζί τι είναι για την KKTC; Είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που εξελέγη με ποσοστό πάνω του 60%. Δηλαδή ο επικεφαλής της Δημοκρατίας

. Δηλαδή ο αρχιστράτηγος . Υπάρχει μήπως κάποιος που να λέει πως αυτό είναι λάθος; Όχι. Έτσι συμφωνήσαμε. Αυτός λοιπόν ο αρχιστράτηγος και επικεφαλής της Δημοκρατίας, δεν έκρινε ως πειστική την αναφορά που του υπέβαλλε  ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής για τα επεισόδια της 22/1  και του ζήτησε πρόσθετη αναφορά. Εξ όσων έμαθα ο Αστυνομικός Διευθυντής Μανάφογλου αυτήν την πρόσθετη αναφορά δεν του την υπέβαλλε!

Ο αρχιστράτηγος ρώτησε ¨Για ποιο λόγο δεν συνελήφθησαν ακόμη τα 9 άτομα που καταζητούνται¨.  Αλλά ο Μανάφογλου ακόμη δεν του απάντησε!  Τι έκανε λοιπόν ο Ακιντζί απέναντι σε αυτήν την ανευθυνότητα του διευθυντή;  Τίποτε.

……………….

Μετά από τον Ακιντζι και ο πρωθυπουργός Τουφάν Ερχιουρμάν ρώτησε τον Μανάφογλου, γιατί δεν έχουν συλληφθεί τα 9 άτομα.  Και όμως με περίσσιο θράσος, ο αστυνομικός διευθυντής που στα χαρτιά υπάγεται στην πρωθυπουργία δεν αισθάνθηκε καν την ανάγκη να απαντήσει!

Και μετά από όλα αυτά, ο Μανάφογλου ο οποίος με την συμπεριφορά του αγνόησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, ακόμη διατηρεί τον βαθμό και το αξίωμα του και κάθεται στην πολυθρόνα του !  Και επίσης με ένα περίεργο τρόπο και ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αυτήν την αγνόηση τους την χώνεψαν.

Όπου υπάρχει ο εισβολέας δεν διαβάζεται ούτε καν το όνομα του προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει πως αναζητούσε τα 9 άτομα. Και όμως αυτοί μια χαρά γυρνάνε ελεύθεροι παντού. Και η αστυνομία αν και τους ξέρει δεν τους συλλαμβάνει!

Διότι οι αστυνομικοί έχουν την εντολή ¨Μη τυχόν τους ακουμπήσετε¨

Από ποιόν;  Όχι βέβαια από τον δήθεν αρχιστράτηγο της χώρας, αλλά από τον πραγματικό αρχιστράτηγο!  Οπότε να μην αναρωτιέται κανείς τζάμπα γιατί δεν συλλαμβάνονται εκείνοι οι 9. Μα διότι δεν υπάρχει εντολή σύλληψης τους. Υπάρχει εντολή για την μη σύλληψη τους!  Και ξέρετε ποιο είναι το πιο πικρό; Ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο Αστυνομικός Διευθυντής έχουν το σθένος να το ανακοινώσουν αυτό!

 Μεχμέτ Λεβέντ

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/Mart%202018/14%20Mart%202018.pdf

14/3/2018

Previous Article

BINTEO ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ

Next Article

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *