Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΡΙΣΙΕΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΚΙΤΣΟ…

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή την καρικατούρα δεν την ζωγραφίσαμε εμείς. Ένας Έλληνας σκιτσογράφος έτσι είδε την επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα και έτσι την σχολίασε.

Ένα άγαλμα της αρχαίας Ελλάδα κάνει τα τσίσα του στο κεφάλι του Ερντογάν!

Μάλιστα το δημοσιεύσαμε με την φράση ¨Με ελληνικό μάτι¨.  Δεν είναι χρήσιμο να το ξέρουν όλοι αυτό; Το πώς δηλαδή σχολιάζουν οι Έλληνες αυτή την επίσκεψη; Το πώς βλέπουν την κατάσταση….Το πως έκριναν την στάση του Ερντογαν στην Αθήνα..

Δεν αναρωτιούνται;

Είναι σαφές πως η καρικατούρα αυτή βγήκε από το χέρι ενός Έλληνα εθνικιστή

Και εμείς θελήσαμε αυτό να το δείξουμε…

Χωρίς να κάνουμε κανένα σχόλιο….

Γιατί θυμώσατε κύριοι;

Δεν θέλετε να ξέρετε πως σας βλέπουν οι εχθροί σας;  Μήπως σας πείραξε τόσο επειδή είστε βασιλικότεροι του βασιλέως; Δεν αντέχατε καν να το βλέπετε αυτό;

Χτες όλη την μέρα είχαμε απειλητικά τηλεφωνήματα στην εφημερίδα. .. Χίλες μύριες βρισιές. Στο μεταξύ άτομο που μετείχε στις εκλογές με το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα (MDP) πήγε στην αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση εναντίον μας.

Μάλιστα έκανε και δήλωση λέγοντας τα εξής: Ενδεχομένως δεν σας αρέσει η πολιτική του προέδρου της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μπορείτε να ασκείτε κριτική, αλλά αυτό το σκίτσο είναι μια κανονική εξύβριση και όχι ελευθεροτυπία. Φυσικό σας δικαίωμα είναι να μην συμφωνείτε με την πολιτική του, αλλά είναι υποχρέωση μας να σεβόμαστε το αξίωμα εκείνο.¨

Μάλιστα, δεν εγκρίνουμε τις πολιτικές του Ταγίπ Ερντογάν και άλλωστε αυτό το λέμε συνέχεια στα άρθρα μας. Αλλά δεν τον προσβάλλαμε και δεν τον βρίσαμε. Όπως ακριβώς είχαμε κάνει και με τον Ντενκτάς.

………………

T/K Aφρίκα 9/12/2017

Previous Article

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ

Next Article

Ο ΣΕΡΒΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΖΙΡΗΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *