Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OΠΛΟ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΦΡΙΚΑ

No Comments Share:


afr

Η ιταλική κρατική τηλεόραση βρέθηκε χτες στην εφημερίδα Αφρική…Δώσαμε συνέντευξη…Ο Τζουζέπε ρωτούσε και η Κριστίνα τραβούσε με την κάμερα. Αρχίσαμε πάλι από την αρχή…

Για ποιο λόγο η ¨Ευρώπη¨ έγινε ¨Αφρική¨…

Δίκες…

Βόμβες…

Φυλακίσεις…

Σφαίρες…

Πλέον έχω κουραστεί να τα περιγράφω αυτά…Τα λέω εν συντομία.. Ευτυχώς είχαν ενημερωθεί σχετικά…Είχαν διαβάσει στην Ιταλία κάποια βιβλία που δημοσιεύτηκαν σχετικά με την Κύπρο. Αμέσως μου έγινε η ερώτηση ¨Προστατεύεστε ; ¨.

Έδειξα την κάμερα. Κοιτάξτε είπα αυτήν την βάλαμε εδώ μετά από τις σφαίρες… Και όχι για προφύλαξη, εμένα μου αρέσουν οι ταινίες…Χάσαμε τα προηγούμενα φιλμ, τουλάχιστον να μην τα χάσουμε αυτή τη φορά !

Γελάσαμε…

-Ζήτησα επίσης άδεια οπλοφορίας και μου έδωσαν τους είπα

-Πήρατε όπλο ;

-Πήρα…

Μόλις άκουσαν για όπλο ενθουσιάστηκαν και θέλησαν να το δουν…(Για κάποιο λόγο είχαν θελήσει να το δούνε και οι Άγγλοι βουλευτές)…

………….

Ποιος ξέρει τι τίτλο θα βάλουν στο άρθρο τους…Στο ένα χέρι Η ¨Αφρίκα¨ και στο άλλο το περίστροφο. Πάρε να έχεις δημοσιογραφία… Σε μια γωνία της Κύπρου τον 21ο αιώνα… Τράβα Τζουζέπε… Τράβα !

……………..

TAB

Τ/Κ εφ. Αφρίκα 15/7/2013 

Σχ : Η εφημερίδα Αφρίκα είναι ίσως η μόνη φωνή στα κατεχόμενα που κάνει λόγο για τουρκική εισβολή και κατοχή εκεί. Κάτι που πλέον το ξεχνάν και αρκετοί ελληνόφωνοι…..

Previous Article

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΙΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΟΥΡΔΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΑ 1926 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *