Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ¨

0 σχόλια Share:

Οι ΗΠΑ πρέπει να πείσουν την Ε.Ε. στο θέμα της Κύπρου

ΑΓΚΥΡΑ – Ο υπουργός Ε.Ε. και αρχιδιαπραγματευτής Εγεμέν Μπαγίς δέχτηκε μέλη του Κογκρέσου και συμβούλους τους οι οποίοι επισκέπτονται την Τουρκία στα πλαίσια προγράμματος από την Ομάδα Εργασίας του αμερικανικού Κογκρέσου και του Τουρκοαμερικανικού Συνασπισμού.

Ο Μπαγίς στην ομιλία που έκανε τόνισε την σημασία των τουρκοαμερικανικών σχέσεων, ανέφερε πως οι σχέσεις των δύο χωρών είναι σταθερές και έχουν πολλά κοινάσημεία όπως την δημοκρατία και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία σκέψης. Π Μπαγίς είπε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών είναι σε πολύ καλό επίπεδο στο πολιτικό, στο στρατιωτικό και στο επίπεδο της ασφάλειας, και ότι είναι ανάγκη να βελτιωθούνε και οι σχέσεις στο οικονομικό επίπεδο. Ο Μπαγίς υπενθύμισε πως οι ΗΠΑ και επί της κυβέρνησης δημοκρατικών αλλά και επί ρεπουμπλικάνων, υποστηρίζουν την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας και είπε πως είναι ανάγκη οι ΗΠΑ στο θέμα της Κύπρου να ενθαρρύνουν τις πλευρές και ιδιαίτερα την ελληνοκυπριακή πλευρά για την εεξεύρεση λύσης. Ο Μπαγίς ζήτησε από τις ΗΠΑ να πείσουν την Ε.Ε. πως δεν πρέπει το Κυπριακό να υπονομεύει την ευνταξιακή διαδικασία της Τουρκίας.

Εφ. Νέτγκαζέτε 18-10-2011

Σχόλιο : Δηλαδή ζητά από τις ΗΠΑ να πιέσουν την Ε.Ε. να παραβλέψει το ¨αμελητέο¨ εμπόδιο του Κυπριακού. Προφανώς για τον Εγεμέν είναι αμελητέο να κατέχει κάποιος παράνομα το 40% της πατρίδας άλλου. Αλλά πριν τον αναθεματίσουμε ας σκεφτούμε τις ευθύνες των Ελλήνων ηγέτών που χρόνια τώρα το παραβλέπουν και χαριεντίζονται με τους Τούρκους ομολόγους τους.  Και φυσικά όλων των κολοελλήνων που πάνε και καθοιονδήποτε τρόπο τους αφήνουν λεφτά…

Previous Article

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ …ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ

Next Article

ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΙΤΛΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

justo ut Phasellus Praesent risus sed Donec felis vel, id ut sit