Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΕΣ…

0 σχόλια Share:

18 διαφορετικοί στόχοι βομβαρδίστηκαν !

Μετά από τον εντοπισμό μεγάλης ομάδας ΠΚΚδων που από το στρατόπεδο Ζαπ στα βόρεια του Ιράκ επιχειρούσε να εισέλθει στην Τουρκία, οργανώθηκε σήμερα μια εκτός συνόρων επιχείρηση

Σήμερα κατά τις πρωινές ώρες μονάδες ασφαλείας εντόπισαν μια ομάδα ΠΚΚδων που από το Β.Ιράκ, χρησιμοποιώντας την κοιλάδα Ζαπ, προσέγγιζε τα σύνορα με την Τουρκία. Μετά από τις ληφθείσες πληροφορίες στάλθηκαν από την 2η Αεροπορική Διοίκηση στο Ντιγιαρμπακίρ, δύο αεροπλάνα για να κάνουν αναγνώριση. Μετά από τις αναγνωριστικές πτήσεις, κατά τις 11.00, 6 πλήρως εξoπλισμένα αεροσκάφη F-16,απογειώθηκαν αλλεπάλληλα από την 8η Αεροπορική Βάση, πέρασαν πάνω από την περιοχή Τσουκουρτζού του νομού Χακκάρι, και μετά βομβάρδισαν τους εντοπισθέντες στόχους στις περιοχές Ζαπ, Χαφτανίν και Μετίνα του Β.Ιράκ.

Αξιωματούχοι ανέφεραν πως μετά από τον εντοπισμό πολυπληθούς ομάδας ΠΚΚδων που ήταν στην ιρακινή πλευρά και επεδίωκε να περάσει στην Τουρκία, οργανώθηκε μετά από διάστημα 12 ημερών, αεροπορική επιχείρηση πέραν των συνόρων. Αναφέρθηκε πως η εντοπισθείσα ομάδα επιχειρούσε να εισέλθει στην Τουρκία χρησιμοποιώντας την κοιλάδα Ζαπ. Αναφέρθηκε πως μαζί με την ομάδα που κινούνταν πάνω στο δρομολόγιο της, χτυπήθηκαν μέχρι τώρα 18 στόχοι, και ότι η επιχείρηση στο Β.Ιράκ συνεχίστηκε με άλλα πρόσθετα αεροπλάνα που στάλθηκαν ως ενισχύσεις.

 Εφ. Ραντικάλ 14/1/2013

Previous Article

ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *